Sayfa 466/1000 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Yurtdışından yolcu beraberi azami 5 kg. altın getirmek serbestti galiba. Peki bu 5 kg. altını yurtdışında öpücük karşılığı mı ödüyoruz, yoksa TL olarak mı ? TL. olaraksa , 5 kg. altın karşılığı TL. yolcu beraberinde yurtdışına çıkarmak da serbest mi ?

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    50 Yaş çok ileri bir yaş değil artık, ben sizden büyüğüm fakat, yurt dışına gitme imkanım olsa, duran Reha'yı silsinler!
    Bulgaristan Türk emeklileri , emekli maaşını bulgaristanda harcamak şartıyla kabul ediyor diye biliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by subcomponent Yazıyı Oku
    ben de özel okulda burslu, sonra fen lisesi, sonra -dediğinizden de daha iyi bir dereceyle- özel üniversitede burslu okudum. sonra yurtdışında devam ettim.
    ama şimdi çocuğum olsa kesinlikle türkiyede okutmam.

genç arkadaşa başarılar dilerim.
    ilk okulu 1.lik ile bitirdim
    orta okulu 1. likle bitirdim.
    fen lisesi sinavlarinda tr ilk 25 e girdim
    okumadim :D
    orta okul mudurum gelip eve babamdan zorla beni alip liseye yazdiracakti o derece.

neyse gelelim sonuca.
    babam dedi ki zekan ile ticarette basarili olursan 40 yasinda milyoner olursun demisti.
    yanilmis rahmetli

30 yasinda oldum

tr nin avantaji farkli.bu ulkede ticaretle kazanilacak para rahatligi bence dunyada ilk 3 e girer..
    cevremde onca kisi milyon tl aylik kazanci olup 58.8 tl sadece damga vergisi oduyor.bunu baska ulkede yapsaniz kan alirlar.

ha ama okuyacam diyorsaniz yukarida belirtilenler gibi daha ilk okulda yurt disi amacli egitim baslanmali.

Sene 1976 kuzenimin oğlu oldu Fransada, Türk nüfusuna kaydettirdi.

Nereden nereye gelmişiz aq!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. İzmir otogarın aşağısında Şaphane diye bir semt var. Orada Bulgaristan göçmeni vatandaşlarımız bu işleri organize ediyorlardı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    .USDTRY Günlük grafik

Göstergesi RSI

/bakk ın
    /görr ün
    /bill in

https://m.dw.com/tr/türkiye-libyada-...rdi/a-53372855

Libya'da General Halife Hafter'e bağlı güçler, Trablus merkezli hükümete karşı geçen yıl Nisan ayında başlattıkları taarruzda önemli kazanımlar elde edemedi. BM'nin meşru hükümet olarak tanıdığı ve Türkiye'nin desteklediği Trablus merkezli Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) çeşitli bölgelerde Hafter'in birliklerinin ilerleyişini durdurmakla kalmadı, yer yer geri püskürtmeyi de başardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok artık Ermenistana gidelim, Türkiyeyi itin götüne soktunuz çabuk çıkartın!

Ben Yeni Zellanda gibi bir yer isterim, gitmek için nasıl olsa bir daha dönmeyeceğim.
    Yeterince dil bilginiz ve cevreniz yoksa, Tavsanli'da yasadiginiz gibi yasarsiniz bu yastan sonra.
    Yasadiginiz doga ve cevre baska olur ayri.

Sayfa 466/1000 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •