Sayfa 547/992 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Çoktan yapıldı..

Dolar olan var çok tutulan. Ama işin içinde merkez bankası olur ise tutmaz....

Çünkü kriptoda amaç gizlilik..anonymity.
    Kripto yazdım ama tam duymadım adamın dediğini. Ali Ağaoğlu (ekonomist olan) o da kullanım süresi olan digital para çıkarılacak demiş, Merkez Bankası o şekilde de bir iş üzerinde çalışıyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,221
    Blog Entries
    1
    https://tether.to

Dolar ve Gold kripto..Tabi merkez bankası değil.

Proof of Funds..
    https://tether.to/wp-content/uploads...al-15JUN18.pdf
    .
    .
    .
    .
    Merkez bankası olanlar tutmaz.. Çünkü gizlilik önemli diyorum....

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Cort ta mi girdin haftaya ustad.
    sayın Bakışaçısı
    evet cortla girdim...aldığım points 1.300 e düştü akşam seansında kapanışa göre...şans bakalım...pazartesi reverce olmayı istiyorum pasifte bekleyen emirlerimle...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    https://tether.to

Dolar ve Gold kripto..Tabi merkez bankası değil.

Proof of Funds..
    https://tether.to/wp-content/uploads...al-15JUN18.pdf
    .
    .
    .
    .
    Merkez bankası olanlar tutmaz.. Çünkü gizlilik önemli diyorum....
    Merkez Bankaları ve hükümetler izin vermez. Ama şu olur hazineye initial puplic ofering olarak %99.9 u sembolik bir fiyattan verilir geri kalanını biz hallediriz derler o şekilde belki kabul eder hükümetler. Bu iş ileri teknoloji bilgisi gerektiriyor, o tip şeylere hakim kişiler birilerinin altında maaş ile çalışmaz muhtemelen. Devletlerin açmazı da burada.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Fransa da geriye dönük vakalarda 16 Kasım da dahi sars cov 2 görüldüğü iddiası var.

Şayet dogru ise çin'de geriye dönük incelemeler yapmalı.

Vakalar sonbahar ortası ve sonu görülmeye başlandı ise bu belki ikinci dalgadir.

Umarım öyledir.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6. Son üç gün saçma sapan hareketler yaptı bist dünya borsaları 3 gündür çok güçlü iken hoş olmadı. geriye doğru tüm yorumları okudum ama şunu bir beyin fırtınası yapıp konuşamamışız. Herkes pozisyonuna göre yorum yapıyor forumda gördüğüm en büyük zaaf. Duygularımızla yazarsak ne içimizde ki shortçular ne de longçular kazanabilir. Akıl süzgecinden geçirip yorumlarınızın altını dolduramıyoruz maalesef. Foruma nacizane önerim lütfen pozisyonlarımıza göre yorum yapmayalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,221
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Merkez Bankaları ve hükümetler izin vermez. Ama şu olur hazineye initial puplic ofering olarak %99 u sembolik bir fiyattan verilir geri kalanını biz hallediriz derler o şekilde belki kabul eder hükümetler. Bu iş ileri teknoloji bilgisi gerektiriyor, o tip şeylere hakim kişiler birilerinin altında maaş ile çalışmaz muhtemelen. Devletlerin açmazı da burada.
    İzin mizin takmaz kripto dünyası.

Kripto da ne maaşı ? Açık kaynak kodlu zaten. Bir kere başladımı müdahale yok ki. Yani bir merkez bankası başlatsa bir coin başladıktan sorna müdahele edilemiyor. STOK ürün olarak başlar ise gönder al yapacak ( n de n permütasyonlu) kişi sayısı yeterli.
    Örnelk 3 de 2 kişi imzalı veya 7 de 4 gibi..Public olanlar 1 de 1. Ama buna güvenen olmaz. Çünkü mb .. Açarlar bakarlar kaynak koda güven varmı..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    2.60 kardemirleri 2.54 den bozdum. Reverse long olup 2 kademe daha aldim. 8 kademe almis oldum.

Garan shortlarda var. Onlari 5 krs zararina verdim.

Sonra bir baktim halkb gidiyor. Gittim aldim. Ben aldim gitmedi dusmeye basladi. Zararina verdim.

Yeniden krdmd ye girdim 1 2 kademe aldim biraktim

Altina girdim dedim 1722 yi gececek . 1738 beklerjen 1708 e dustu. Ons 1716 da iken kapattim. 6 dolar zarar ettim.

Tekrar halkbanka girdim. Endeks dusmeye basladi 2 krs zararina verdim.

Dohola girdim 1 krs zararina verdim

Kapanisa yakin altin longladim o da dustu ve haftasonuna biraktim.

.........

Oysaki bunlarin hicbirini yapmasam. Ekrana bile bakmamis olsam krdmd deb 15 kademe ki yuzde 6 eder ve garandan 12 kademe yuzde 1.5 kazaniyordum ama gunu ekside kapattim.

Bravo bana.
    Aşağı yada yukarı piyasa bir trende oturduğunda kesinlikle batacaksin bu mantıkla. Testere piyasası ky dostudur ky sürekli dönüşe oynadığı için testere gitgelleri ky ye kazandırabilir ama dönüş yakalama mantığında hareket edenler trendte yok oluyor.

Sayfa 547/992 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •