Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
https://tether.to
Dolar ve Gold kripto..Tabi merkez bankası değil.
Proof of Funds..
https://tether.to/wp-content/uploads...al-15JUN18.pdf
.
.
.
.
Merkez bankası olanlar tutmaz.. Çünkü gizlilik önemli diyorum....
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Merkez Bankaları ve hükümetler izin vermez. Ama şu olur hazineye initial puplic ofering olarak %99.9 u sembolik bir fiyattan verilir geri kalanını biz hallediriz derler o şekilde belki kabul eder hükümetler. Bu iş ileri teknoloji bilgisi gerektiriyor, o tip şeylere hakim kişiler birilerinin altında maaş ile çalışmaz muhtemelen. Devletlerin açmazı da burada.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Fransa da geriye dönük vakalarda 16 Kasım da dahi sars cov 2 görüldüğü iddiası var.
Şayet dogru ise çin'de geriye dönük incelemeler yapmalı.
Vakalar sonbahar ortası ve sonu görülmeye başlandı ise bu belki ikinci dalgadir.
Umarım öyledir.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Son üç gün saçma sapan hareketler yaptı bist dünya borsaları 3 gündür çok güçlü iken hoş olmadı. geriye doğru tüm yorumları okudum ama şunu bir beyin fırtınası yapıp konuşamamışız. Herkes pozisyonuna göre yorum yapıyor forumda gördüğüm en büyük zaaf. Duygularımızla yazarsak ne içimizde ki shortçular ne de longçular kazanabilir. Akıl süzgecinden geçirip yorumlarınızın altını dolduramıyoruz maalesef. Foruma nacizane önerim lütfen pozisyonlarımıza göre yorum yapmayalım.
İzin mizin takmaz kripto dünyası.
Kripto da ne maaşı ? Açık kaynak kodlu zaten. Bir kere başladımı müdahale yok ki. Yani bir merkez bankası başlatsa bir coin başladıktan sorna müdahele edilemiyor. STOK ürün olarak başlar ise gönder al yapacak ( n de n permütasyonlu) kişi sayısı yeterli.
Örnelk 3 de 2 kişi imzalı veya 7 de 4 gibi..Public olanlar 1 de 1. Ama buna güvenen olmaz. Çünkü mb .. Açarlar bakarlar kaynak koda güven varmı..
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri