Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Erik bahçesine birileri girmiş gibi. Gecenin karanlığında bir hareket var. Şimdi müdahale edipte başıma iş almayayım, sabaha hasar tespiti yaparız.
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yok arkadaşlar yok, erikleri kaptıracağız bu gidişle. Elime palayı alayım da bahçeye nöbete gideyim.
    Vampirler dadanmış bahçeye, Benim Damadın Dayısının Kardeşiyle birlikte nöbette kaldık. Adamları kovaladıkça, bahçenin başka köşesinden içeri dalıyorlar. Çok yorulduk. hayırlısıyla hasat bitsin , satacağım bahçeyi, bırakacağım bu işleri. Yaş ilerleyince nöbet zor geliyor.

2. Bugün canı sıkılan varsa, konut fiyatlarını ele alalım. Her ne kadar konut başlığı olsa da orada hareket yok.

3. Konutta fiyat tartışmak suç kapsamına giriyor mu ?

Bugün canı sıkılan varsa, konut fiyatlarını ele alalım. Her ne kadar konut başlığı olsa da orada hareket yok.
    Konutta fiyat tartışmak suç kapsamına giriyor mu ?
    Sn. ressam,

Yatırım için pek bir esprisi kalmadı. Oturmalık bir tane yeter gibime geliyor.

Özellikle hukuk konut yatırımı yapanı kiracı karşısında desteklemiyor diye düşünüyorum...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn. ressam,

Yatırım için pek bir esprisi kalmadı. Oturmalık bir tane yeter gibime geliyor.

Özellikle hukuk konut yatırımı yapanı kiracı karşısında desteklemiyor diye düşünüyorum...
    Hukuk kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Şu anda kirada oturuyorum. Ev sahibi 1 yıllık kirayı ve aidatı peşin aldı. Zaten genelde köydeyim. Ankara merkez de bir daire kiraladım ki, hastane işleri, çocukların eğitimi vb. kullanılsın diye.

Oturduğum bölge de ( eryaman ) konut fiyatları tıpkı Forex gibi. Anlık işleme açık. Bir daireyi 8-10 emlakçı değişik fiyat ve mahalle, kat olarak ( yalan bilgiyle ) ilan veriyor. Örneğin; 450 bin yazan emlakçıyı arayarak nakit 385 olur mu diyorum. Adam nazlanıyor felan kapatıyoruz. Bir başka emlakçıya aynı daire için diğer tlf. numarasından 380 teklif ediyorum, kapatıyoruz. 2-3 gün içinde dönüş yaparak '' 400 yapalım bitsin '' diğeri '' her şey içinde 420 olur '' diyorlar.

haliyle ben başka bir daire aldım diyerek teşekkür ederek gerçek fiyatı saptamış oluyorum. Ama bu kadar oynaklık alma isteğimi kırıyor.

Kendi adıma 400k para yatırdığım zaman tamamını öz kaynakla finanse edersek buradan ne kadar gelir elde ederim diye bakıyorum. Teklif konusunda çok haklısınız 220k olan bir taşınmaza 150k teklif etmiştim hemen kabul görmüştü. Etiket fiyatından %15-20 indirim ile sürece başlamak günümüz koşullarında makul. Ancak emlakçılarla muhatap olmak gerçekten çook yorucu geliyor...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Hukuk kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Şu anda kirada oturuyorum. Ev sahibi 1 yıllık kirayı ve aidatı peşin aldı. Zaten genelde köydeyim. Ankara merkez de bir daire kiraladım ki, hastane işleri, çocukların eğitimi vb. kullanılsın diye.

Oturduğum bölge de ( eryaman ) konut fiyatları tıpkı Forex gibi. Anlık işleme açık. Bir daireyi 8-10 emlakçı değişik fiyat ve mahalle, kat olarak ( yalan bilgiyle ) ilan veriyor. Örneğin; 450 bin yazan emlakçıyı arayarak nakit 385 olur mu diyorum. Adam nazlanıyor felan kapatıyoruz. Bir başka emlakçıya aynı daire için diğer tlf. numarasından 380 teklif ediyorum, kapatıyoruz. 2-3 gün içinde dönüş yaparak '' 400 yapalım bitsin '' diğeri '' her şey içinde 420 olur '' diyorlar.

haliyle ben başka bir daire aldım diyerek teşekkür ederek gerçek fiyatı saptamış oluyorum. Ama bu kadar oynaklık alma isteğimi kırıyor.
    dediğiniz 400binlik evin kira getirisi ne kadar oluyor hocam?

8. 2. el oto da olur, kasmayınız.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •