Onur dikkat edersen MB faiz kararından 10 gün öncesi ve 2-3 gün sonrasını baz aldım ama dediğim gibi indirim olmasına rağmen Şubat ve Mart getirileri -4 lerde yani önünüzdeki ay htt-Dzt gibi fonları seçerken nasıl bir yol izlenecek öngöremiyorum ama faiz indirimi yüksek ihtimal
Onlarda çok zor kıpırdıyorlar, ama herhalde artık hareket ederler.
Bencede şu anda ucuz kalan şey, bazı hisseler.
Bu arada bu başlığı takip edipte bireysel hisse alımı yapmayı düşünenler fon cafe başlığına yazarlarsa fon başlığını fazla megul etmeden, ucuz hisseler neler potansiyeli olanlar neler orada tartışılabilir.Faydalı da olur.
şu yeşil dış ortamda Garan bile 8'in altına geriledi. 7,86 (%-2,00) . pek hayra alamet değil.
Bist 100 deki şirketlerden
İlk olarak Fiyat / Kazanç ve Piyasa Değeri / Defter değerine göre en iyileri belirlenebilir.
İkinci durum krizin bulunduğu sektöre ve şirkete etkisi göz önüne alınmalı. Ve gelecekteki durumuna.
Son olarak grafiğine bakılabilir. Olumluysa orta vade alınıp beklenebilir. Bu şekilde 3 - 5 adet çıkartılabilir. Güzelde yatırım olur.
Elimde 1 aydir tdg fonu var. Baska kimsede var mi? Getirsi veya götürüsü neye göre degisiyor anliyamadim.
Yer İmleri