Sayfa 554/992 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Benim anladığım;
    Mhp liler öhö öhö demişler.

"Ne Avrupa Birliği, Ne Şangay İşbirliği,
    Biz Diyoruz ki Sonuna Kadar Türk Birliği."
    MHP Genel Başkanı
    Devlet BAHÇELİ

Facebokunda yazıyor. önemsiz denilemez.
    Yukarı sakal, aşağı bıyık.

O swap olacak. Başka çare yok.

metazori düşüremezsek, şirinlik mod on yaparız bizde.
    Fark ettiler geleni. yutkunmaktalar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Kardeş ben çeşitlilik olsun tartışılsın diye twitten kopyaladım..
    iddia etmiyorum Dipten dönüş başlıyor diye hele ki yabancı yatırımcı haberini okudum bir yere de not ettim gerçekten çok dikkat edilmeli ...
    Yabanci yatırımcı haberi ne ?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ocak ayı itibarı ile giremiyorlardı, çok erken tarihte örneğin eylülde seçim yapılırsa, Davut belki katılabilir Bebacan zor.
    Transfer sezonu açılır o zaman bana göre.

4. Şu gündeme seçim sokmak siyaseten intihar olur.

5.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Yabanci yatırımcı haberi ne ?
    Gökhan Uskuay Tabloya dikkat.

Ilk 4 ayda yabancı çıkışı toplamı son 15 yılın rekoru.
    Ilk 4 ayda yabancı çıkışının toplamı yıllık bazda 2015 haricinde tüm yılları geçmiş.

2008 krizi yıllık 4.1 milyar $ çıkış.
    2020 ilk 4 ay 8.4 milyar $ çıkış...

https://www.dunya.com/kose-yazisi/ya...kiriyor/469785

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Besiktasli bir futbolcuda viruse rastlanmis. Adi verilmemis

Ligleri baslatmazlar bu yil bence. Gerekte yok zaten.
    1 adamda korona cıkınca lıgler ıptal olacaksa bundan sonra hıcbır spor musabakası oynanmaz, ta kı etkın bır ası bulunup heskes asılanana kadar... o da belkı 2 sene surecek belkı 5 belkı 10 sene... belkı hıc bulunamayacak, bılemeyız...

mıllet tıkıs tepıs bınıyor metrobuslere mınıbuslere ıse gıderken, tonla goruntu var.. avmlerı acıyorlar berberlerı acıyorlar... hazırana otellerı motellerı acacaklar... akabınde restoranlar derken hazıranda zaten acılmamıs yer kalmaz... 22 tane mılyon dolar kazanan topcu ıle teknık dırektorun canı can da butun buralarda her gun ıse gıdıp gelenlerı canı patlıcan mı... zaten seyırcısız oynanacak, toplu tasıma ıle tıkıs tepıs ıse gıden ortalama bır vatandasın rıskı ne ıse sahaya cıkacak topcunun da rıskı o... hatta bu adamlara zırt pırt her hafta test yapıp pozıtıf cıkanı ızole edıyorlar, sokaktakı adamın o sansı da yok...
    Son düzenleme : Desperado; 09-05-2020 saat: 17:25.
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Secim olursa sag secmen CHPye oy vermeyeceginden dolayi yeni kurulan partilerin de secime girememesi durumunda Akpye bir umut dogar. Onun icin baskin bir secim yapabilir iktidar.

Chpde Mansur Yavasin aday olmasini isterim. Ama sanirim Ekrem aday olur. O durumda Istanbul Belediyesi de tekrar Akpye gecer. Cunku belediye meclisinde Akp cogunlukta.

CHPde Kilicdaroglu tayfasi temizlenmedikce solun isi zor. Ben sahsen Kaftancioglu, Sezgin Tanrikulu gibi ucubelerin bulundugu CHP yerine IYI partiye oy veririm. Baskanlik secminde de oyum Imamoglu veya Yavasa olur.

8.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    1 adamda korona cıkınca lıgler ıptal olacaksa bundan sonra hıcbır spor musabakası oynanmaz, ta kı etkın bır ası bulunup heskes asılanana kadar... o da belkı 2 sene surecek belkı 5 belkı 10 sene... belkı hıc bulunamayacak, bılemeyız...

mıllet tıkıs tepıs bınıyor metrobuslere mınıbuslere ıse gıderken, tonla goruntu var.. avmlerı acıyorlar berberlerı acıyorlar... hazırana otellerı motellerı acacaklar... akabınde restoranlar derken hazıranda zaten acılmamıs yer kalmaz... 22 tane mılyon dolar kazanan topcu ıle teknık dırektorun canı can da butun buralarda her gun ıse gıdıp gelenlerı canı patlıcan mı... zaten seyırcısız oynanacak, toplu tasıma ıle tıkıs tepıs ıse gıden ortalama bır vatandasın rıskı ne ıse sahaya cıkacak topcunun da rıskı o... hatta bu adamlara zırt pırt her hafta test yapıp pozıtıf cıkanı ızole edıyorlar, sokaktakı adamın o sansı da yok...
    Bir futbolcuda pozitif çıkması belki etkilemez ama bütün takımlarda pozitif vaka var nerdeyse. Futbol takımının kadrosu zaten 22 kişi. İnsan olarak futbolcu normal işe gidip gelenler ile aynıdır ama kadrosu zaten 22 kişi olan bir oyunda 2-3 kişinin pozitif çıkması sonucu ve sıralamayı etkileyeceği için liglerin oynanması sıkıntılı. Bir de o kişinin diğerlerini enfekte edip etmediğini 5-6 gün sonra anlayacağız.

Burada önemli olan futbolcularının canının daha değerli mi olduğu değil futbol açısından yaklaşımın ne olması gerektiği.

Sayfa 554/992 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •