Sayfa 565/992 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Uçuşta sorun şurada yurtdışından geleni 14 gün karantinaya alırım diyen ülkeler var. Turizm için bu olumsuzdur. Adam Türkiyeye geldikten sonra dönüşte 14 karantinada mı bekleyecek ? Veya siz ingiltereye tatile gittiğinizde 14 gün karantinada bekleyip sonra 1 hafta tatil yapıp yine 14 gün karantinada beklemek istermisiniz.

Zamana ihtiyaç var. Şu anda en basit çözüm uçuş öncesi korona testi yapılması görünüyor. Filyasyonda hiç uçak bağlantılı hasta çıktı mı onuda bilmiyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ozaman baya darbe vurur
    Fransa 11inde uygulayacakmış 14günü eu dışı gelenlere ohal tarihi olanemmuz sonuna kadar.

Şimdilik çok gelen gideni yok Paris CDG bu aksam gelen ucuslara baktım

https://www.airport-charles-de-gaull...arrivals?tp=18

18-24 arası inen uçaklar geliş yeri
    London
    Helsinki
    Chicago
    Copenhagen
    Dublin
    Bomako
    Nairobi

Saat 16:05 de ve 16:50de şangaydan bile 2 ucak gelmiş.

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Borsadaki algı oyunları eskiden böyle değildi. Son yıllarda akıl oyunları başladı. viop vadeli kontrat spotta sürekli terse yatırmak için uğraşıyorlar. Eskiden teknik indikatörler çok iyi işlerdi. Artık indikatörler adam keklemede kullanılıyor. Trendler ve formasyonlar üstünde duruyorlar. Gerçi formasyonda da keklemeler çok oluyor. Aslında en basiti düşeni sat, yükseleni al. Ama biz ne yapıyoruz; düşene atlayıp, yükseleni satıyoruz hep palayla güreş tutma düşüncesindeyiz. Vioptada gördüğüm; endeks yükselişe geçmişse hemen yok yükselmez düşer shortla, trend kırılmış sert düşüyorsa yok düşmez longla.. hep bi tersleşme
    türk borsasında en önemlisi, düşeni veya yükseleni kırdım mı alacaksın satacaksın. indikatörler o kadar güzel işlemiyor.formasyon hedefine ulaşamadan dönüyor vs.

3.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Borsadaki algı oyunları eskiden böyle değildi. Son yıllarda akıl oyunları başladı. viop vadeli kontrat spotta sürekli terse yatırmak için uğraşıyorlar. Eskiden teknik indikatörler çok iyi işlerdi. Artık indikatörler adam keklemede kullanılıyor. Trendler ve formasyonlar üstünde duruyorlar. Gerçi formasyonda da keklemeler çok oluyor. Aslında en basiti düşeni sat, yükseleni al. Ama biz ne yapıyoruz; düşene atlayıp, yükseleni satıyoruz hep palayla güreş tutma düşüncesindeyiz. Vioptada gördüğüm; endeks yükselişe geçmişse hemen yok yükselmez düşer shortla, trend kırılmış sert düşüyorsa yok düşmez longla.. hep bi tersleşme
    Olayı ozetlemissin sayın Laguna, elinize sağlık, çok yerinde olmuş. [emoji106][emoji122]

herkes kendi aklını kullansın, ytd using Tapatalk
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Olayı ozetlemissin sayın Laguna, elinize sağlık, çok yerinde olmuş. [emoji106][emoji122]

herkes kendi aklını kullansın, ytd using Tapatalk
    Uzun süredir Laguna nin dediği gibi, yükseleni alıp düşeni satmaya çalışıyorum. Hisse vadelilerinnde ise endexe göre güçlü olanı alıp zayıf olanı satmaya çalışıyorum. Çünkü endece göre güçlü yada zayıf olanlar en az 2-3 gün o şekilde hareket ediyor. Sonuç olarak başarılı işlem yapma yuzdem inanılmaz yükseldi. Girdiğim pozisyonda stopu peşin girdiğim için zararım hep asgari düzeyde. Stopu yakın tutmam ve patlaması tek sanssizligim oluyor. Bu iş psikolojik. Tecrübeli her viopcunun öngörüleri büyük oranda tutar ama geçmişten gelen alışkanlıklar ve psikolojik batma ve büyük zarar korkusu başarının önünde büyük engel. İddaa ediyorum güçlü olanı alip zayıfı satan, stopsuz işlem yapmayan, cesaretli olan gerçekten güzel işler çıkarır. Stop seviyem maliyetime %0.3-5 uzaklik. Bu uzaklığı bir türlü %0.7-10 aralığına çekmeye cesaret edemiyorum.

5. Viop üzerine saohbetler olduğunu zman efsane oluyor buralar...ki son paylaşımlar da o şekilde olmuş...

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hakikaten bu virusun sakasi yokmus...

Baslangicta Karantina onlemlerini almayan virusu suru bagisiklik modeli ile atlatacagini planlayan Ingiltere, Brezilya ve Isvecin durumu dikkat cekici.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Teyyare tuvaleti basit, sağlam bir pülverizatör kullanım sonrası her giren alkollen bolca dezenfekte etsin, 1 dakika sonra hazır.
    Uçakta yanıcı madde tehlikeli olur bu nedenle, ultraviole kullanırlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by KaRPaTi Yazıyı Oku
    Viop üzerine saohbetler olduğunu zman efsane oluyor buralar...ki son paylaşımlar da o şekilde olmuş...

selamun aleyküm

bende heyecanlanıp arkalarA baktım sadece 565 inci sayfaya mahsus genelde forumların amacı bu olmalı ama hepimiz istismar ediyoruz maalesef

Sayfa 565/992 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •