Kazancina mi catliyorlar? Gelip yardim edelim diyecegim de, gerek yok gibi.... senin klaninda cok eleman var.
Kazancina mi catliyorlar? Gelip yardim edelim diyecegim de, gerek yok gibi.... senin klaninda cok eleman var.
Kârda beklemek ne kadar ilginç bir duyguymuş. 3 senedir hulktan belimizi doğrultamadık. Ben ilk kez petkimde kar yazmaya başladım uzun zamandan sonra. Zararda 3 yıl bekleriz karda 3 gün dayanamayız KY olmak bu demek sanırım...
Bu arada Omaha Iblisini her yerde rezil ettim. Sen gelip benim kusumda 6 milyon lot mal satacaksin ha zararina... TAV'a yazdim, Tombige, Sise'ye, buraya... Boyle negatif PR yaparlar hakkinda iste. Gidip sanayicilerde kotuleyecegim onu simdi. Eregli, Petkim, Tup, Soda, vs. Onlar temettucudur, cok alintilarlar ibilisi.
Gercek hayatta manipulatorlerin en belirgin ozelligi ayni sey tekrar etmeleridir. Bilerek manipule ediyorum yani durumu dinazora devamli "Iblis, Ibish, vs" diyerek. Dikkat ediyorsaniz ayni kelimeyi ayni paragraf icinde 3-4 kere kullaniyorum. Planli bunlar.
bbdk:üç yabancı banka yükümlülüklerini kısa sürede yerine getirdi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri