Originally Posted by
jebaha
Yine hisseyi sattıktan sonra direk olmayıp endirek “aman tedbirli olun” başlığı altında subliminal bir hisse kötüleyici mesaj örneği olmuş. Sizin alım için beklediğiniz fiyat bandına bir süre geri döneceğini sanmıyorum sn Kubilayn..
İhaleye 5’inde teklif verildiğini 8’inde sonuçlandığı belirtiliyor, kapa da 8’inde gün içinde bildirim yapılmış. Daha önceki WFP bildirimleri de gün içinde gerçekleşmiş. Şirket haberi bildirse yaranamıyor bildirse yine yaranamıyor, ki gönderilen haber şirketin tahmini hasılatının 330’da 1’i konumunda cirosal olarak oo müthiş haber gibi bir spekülatif etkisi de yok. Bu haberi çok abartanlar var..
Şu ortamda en talep gören ürünlerin başında gıda onun da başında un geliyor, Türkiye’de artan döviz kurundan bırakın olumsuzluğu en olumlu etkilenecek şirketlerin başında uluun var, e bunun yanında kapasite %60 artmış, e bir de pastanın çileği olarak ortaklık arıyoruz denmiş. Şimdi soruyorum daha ne beklenenilir bu hisseden, bistin global yükselişinden negatif ayrışması ve döviz gibi diğer iç ekonomik sorunlar dışında bu hissenin aşağıya gelmesi için bir neden varsa söyleyin o yönde fikir alışverişinde bulunalım?
Hissede olanlar hep sizin gibi düşünüyor.Ben örnekle anlattım,ilgiside olmayabilir.uZUN SÜREDİR BURADA YAZIYORUM.dÜŞÜK İŞLEM HACİMLİ TAVANLAR kuşku yaratır bende.Hisseyi satmışım ve uzun süre giremiyeceğim fiyatlara gelmez.Zaten güzel bilanço ile hep yukarı gidecektir.Aynı eleştriyı egeende aldım .Hisse kısa sürede 349 u görmüştü.Mutlaka satış gelir diye yazıp vedalaşmıştım.Sattım diye topa tuttular. 280 lere kadar düştü.Uluun un Gün içinde taban ve tavan oluşu ,yüksek volatilite sizleri kuşkulandırmıyormu.Şirket hakkında en küçük olumsuz birşey yazmadığımı bilmenizi isterim.Böyle sert çıkışların geri dönüşü sert olur.Elimde hisse varkende aynı görüşü paylaştım.BAHSETTİĞİNİZ BEKLENTİLERLE KAĞIT ÜÇ DÖRTLERDEN 15 İ GÖRMÜŞ .İnşallah dahada yükselir kazanırsınız.Bu tür hareketlerde çok dikkatli olmak lazım.Size bol şans dilerim.
Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer İmleri