Originally Posted by
jebaha
Yine hisseyi sattýktan sonra direk olmayýp endirek “aman tedbirli olun” baþlýðý altýnda subliminal bir hisse kötüleyici mesaj örneði olmuþ. Sizin alým için beklediðiniz fiyat bandýna bir süre geri döneceðini sanmýyorum sn Kubilayn..
Ýhaleye 5’inde teklif verildiðini 8’inde sonuçlandýðý belirtiliyor, kapa da 8’inde gün içinde bildirim yapýlmýþ. Daha önceki WFP bildirimleri de gün içinde gerçekleþmiþ. Þirket haberi bildirse yaranamýyor bildirse yine yaranamýyor, ki gönderilen haber þirketin tahmini hasýlatýnýn 330’da 1’i konumunda cirosal olarak oo müthiþ haber gibi bir spekülatif etkisi de yok. Bu haberi çok abartanlar var..
Þu ortamda en talep gören ürünlerin baþýnda gýda onun da baþýnda un geliyor, Türkiye’de artan döviz kurundan býrakýn olumsuzluðu en olumlu etkilenecek þirketlerin baþýnda uluun var, e bunun yanýnda kapasite %60 artmýþ, e bir de pastanýn çileði olarak ortaklýk arýyoruz denmiþ. Þimdi soruyorum daha ne beklenenilir bu hisseden, bistin global yükseliþinden negatif ayrýþmasý ve döviz gibi diðer iç ekonomik sorunlar dýþýnda bu hissenin aþaðýya gelmesi için bir neden varsa söyleyin o yönde fikir alýþveriþinde bulunalým?
Hissede olanlar hep sizin gibi düþünüyor.Ben örnekle anlattým,ilgiside olmayabilir.uZUN SÜREDÝR BURADA YAZIYORUM.dÜÞÜK ÝÞLEM HACÝMLÝ TAVANLAR kuþku yaratýr bende.Hisseyi satmýþým ve uzun süre giremiyeceðim fiyatlara gelmez.Zaten güzel bilanço ile hep yukarý gidecektir.Ayný eleþtriyý egeende aldým .Hisse kýsa sürede 349 u görmüþtü.Mutlaka satýþ gelir diye yazýp vedalaþmýþtým.Sattým diye topa tuttular. 280 lere kadar düþtü.Uluun un Gün içinde taban ve tavan oluþu ,yüksek volatilite sizleri kuþkulandýrmýyormu.Þirket hakkýnda en küçük olumsuz birþey yazmadýðýmý bilmenizi isterim.Böyle sert çýkýþlarýn geri dönüþü sert olur.Elimde hisse varkende ayný görüþü paylaþtým.BAHSETTÝÐÝNÝZ BEKLENTÝLERLE KAÐIT ÜÇ DÖRTLERDEN 15 Ý GÖRMÜÞ .Ýnþallah dahada yükselir kazanýrsýnýz.Bu tür hareketlerde çok dikkatli olmak lazým.Size bol þans dilerim.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer Ýmleri