Sayfa 385/802 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. dökülenler elbette olacaktır. misal; ALKA bugün 4.tavanında. ilk tavanını yaparken birkaç kez tavanı çözmüştü. en son kitlediğinde artık dökülenler arkasından el salladı. burada da aynı olması dileğiyle.

2. Tavana kitleyince herkes ortaya çıktı :)

3.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    ınfo yaptı tavanı vakıf bozdu tekrar gedık kıtledı su anda 11800
    açıp kapamaları bizim için iyi inşallah tavandan 550 bin lot işlem yapar ,çünkü o zaman kağıt güçlenir

Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/son-d...lkuAVvb3Ha-2pg

bundan dolayı mı gitti
    İşte ek vergi getirilen ürünler;
    Altından ve kıymetli taşlardan mücevherat, buzdolabı ve derin dondurucular, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, split klimalar, ocak ve yemek pişirme cihazları, su filtreleri, turbo kompresörler, motor parçaları, golf arabası, mensucat açma sarma makineleri, çeşitli el ve ziraat aletler, metalden eşyalar, alçıdan inşaat malzemeleri, ahşap kapı ve pencereler, prefabrik yapılar, demir-çelikten teller, halatlar, kablolar, zincirler, bakırdan teller, kablolar ve halatlar, yer kaplama ve döşemeleri, yapışkan bantlar, kauçuk levhalar, zaman kontrol cihazları, müzik aletleri, oyun aletleri, kayaklar ve spor malzemeleri, kilitler, menteşeler, makaslar, fırçalar, fermuarlar, çakmaklar, hijyenik ürünler, tripodla
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Zübük Zade Yazıyı Oku
    Tavana kitleyince herkes ortaya çıktı :)
    valla zübük zade kardeş ben locadaydım sabahtan beri tavan olacak diye gözümü perdeden ayırmadım sinemadaki en heyecanlı anı kaçırmamak için ,bana haksızlık etme

6.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    valla zübük zade kardeş ben locadaydım sabahtan beri tavan olacak diye gözümü perdeden ayırmadım sinemadaki en heyecanlı anı kaçırmamak için ,bana haksızlık etme
    yok be abi estafullah bu kağıtta bazen sessiz takılmak iyi oluyor alana satana karışmadan izliyoruz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
     Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku

Yatay bant zırvesi kırılırsa hacimli,gideceği yer belli formasyon gereği.

İzlemeye aldım.
    bu grafik için eline ve emeğine sağlık sevgili Anatolien
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    bu grafik için eline ve emeğine sağlık sevgili Anatolien
    ...Tutar tutmaz bilemem valla,daha çok temele ve içindeki sektöre yoğunlaştım,grafik takas inceleyince bari biraz alalımda tam odaklanmış oluruz dedik geçen hafta....

Hayırlısı...basit bir labaratuar firmasının piyasa değerini 4 milyar tl ye çıkardılar,20 tane kurarsın aynı paraya...

Sayfa 385/802 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •