Sayfa 610/992 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Bu da yeni moda galiba spotta sat vopta al. Tebten sonra ak da bu akıma uymuş
    Bence spot kapansin. Butun islemler vadeliden olsun. Elinde hissesi olanlarin hisseleri ayda birkez uzlasma fiyatindan degerlensin. Her hisseye pay vadeli acilsin. Ne güzel iş ya spot sat vadeli al. kaldıraç kullan paranın %90 'ni boşa çıksın.

Palanin plani belli. Niye kapanista basti asagiya. Yarin yine 700 800 puan gapli acacak getirecek 98.300 400 e. Oradan yeniden 98 e verecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,246
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Bence spot kapansin. Butun islemler vadeliden olsun. Elinde hissesi olanlarin hisseleri ayda birkez uzlasma fiyatindan degerlensin. Her hisseye pay vadeli acilsin. Ne güzel iş ya spot sat vadeli al. kaldıraç kullan paranın %90 'ni boşa çıksın.
    Basket-Spot

Vadeli alır vade sonunu beklersin
    Spot satar vade sonuna kadar boşa çıkardığın nakiti istediğin gibi kullanırsın,
    Sattığın spot mallar vade sonu geri gelir boşta kullandığın nakiti geri verirsin.

işin içinde arbitraj karıda varsa tadından yenmez.
    Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Palanin plani belli. Niye kapanista basti asagiya. Yarin yine 700 800 puan gapli acacak getirecek 98.300 400 e. Oradan yeniden 98 e verecek
    Böyle düşünmeni sağlayıp vermeni istiyor olabilir sonrada arkadan elle salla dermi

5. Gercekten her tahtada,her kurumda, her yatirimcjya aciga satis yasagi varmi? Yasagi belirli izinlerle delenler olabilir mi ? Bazi tahtalari izlerken acaba diyorum

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

6.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Çok sıkıştı nereye yapacak acaba (hamleyi) pala

Yaparsa altına yapar geçen hafta çarşambadan beri yurtdışı coşuva , dünya yeşillendi , güzel prim yaptılar.Bizimkisi 98 bin altına bırakmıyor 100 bin üzerine atmıyor.Robotları pas tuttu galiba 98-100 bin dar bantda patinaj yapıyoruz.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

eregl/krdmd long pozlarının 2/3 'ü duruyor.. güzel bir atak yaptı.. gün içinde kapatmaya devam ettim, kapattığım kısım ile kar realizasyonu yapmış olduk.. ek olarak endeks short garan long pozu açtım bugün.. %1 civarı bir zarar var ki önemsiz sayılır şu aşamada.. 4-5 gündür yatay bir endeks var ama buna rağmen bazı poz fırsatları oluyor..keşke biraz daha volatil olsa hisseler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Vallaha kendime heyecan arıyorum. Kapanışta migros shortladim. Baksana elf gözlerin 32.50 üstünde bir şeyler görüyor mu? Petkim 3.86 radarda.

Sayfa 610/992 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •