dolares dün söylediğim gibi 7.07 den kapandı... yarın çıkış başlar... ilk hedef 7.60 lar...
yavaş yavaş çıksın, ama emin adımlarla çıksın....
Dolarım yok ama gr altınım var![]()
dolares dün söylediğim gibi 7.07 den kapandı... yarın çıkış başlar... ilk hedef 7.60 lar...
yavaş yavaş çıksın, ama emin adımlarla çıksın....
Dolarım yok ama gr altınım var![]()
Son düzenleme : kamil79; 12-05-2020 saat: 01:07.
Dolarla bir bağlantın mı var..
biraz önce ahmet mergen"in gündüz yaptığı yayını izledim. aceba yanıldığım bir yerler varmıki diye karşılaştırdım. iyice pirelenmeye başladım çünkü buda yuvarlak hesaplar yaparak konuşuyor. net bir bilgi vermiyor. hatta benim tuttuğum halkb için iki üç olumlu sözden sonra geçelim dedi.. ciddiye aldığım ve karşılaştırma yaparak faydalanmak istediğim bir üstad ama yuvarlak rakamlarla konuşuyor.
yani kimse kimseye bir şey koklatmıyor ben bunu anladım. bir ara moda"ya ofisine kahve içmeye davet ediyorduama vardır mutlaka giden adamlar milyon dolarlarla oynuyor. bir fincan kahveden ne olacak
![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Haberleri hic takip etmiyonuz herhalde. Bu 21 milyar tl 3 gun onceki haber. Reuters yapti hatta. Cuma halkbank niye cikti saniyonuz, keyfine degil herhalde.
Bu bir bedelli degil. Sana bana giren cikan yok.
yarın ilk şortçulara kıyak akşamına longculara kıyak. pala herke$e adaletli olacakmış öyle süyledi![]()
Yer İmleri