Sayfa 555/1000 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Arka planda neler oluyor gercekten. 7.26 dan adeta cakildi simdi de yavas yavas dusuyor

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    izmirin önü açık.
    istanbul otoyolundan çok yatırım gitti oralara.
    çok şirket merkezi taşındı.
    fakat fiyatlar da uçmuş araziyi bırak ev almak bile zor
    manavkuyu bayraklı bölgesinde konut araştırdım bir ara istanbul parası olmuş.
    Manavkuyunun asfaltının atıldığı zamanı hatırlıyorum. Oranın şöyle bir özelliği var. Aydın ve manisa gibi çevre illerden göçenler memlekete yakın diye tercih ediyor. Manisada çalışanlar yakın diye tercih ediyor. Bayraklı adliyeye yakın diye avukatlar tercih ediyor. Ankara asfaltının etrafına kule dikildiği için orada çalışanlar tercih ediyor. Yerleşimi düzgün olduğu için tercih ediliyor. Tek dez avantajı zeminin kötü olması.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    10 yıl önce çiğliden arazi alanların bugün apartmanı oldu. Altın , döviz gibi yatırımlar kolay ulaşılabilir olduğu için tercih ediliyor. Yoksa izmir şehri gözümüzün önünde gelişti. Tarlalar siteye dönüştü.

Kent-2, Ulukent civarında 20-30 yıl önce tepelik yerlerde koyun yetiştirelim diye 50 - 100 dönüm yer alanlar olmuş.

Bir arkadaşımın amcasının şimdi Manisa'nın bir köyünde kocaman çiftliği var, üç beş koyunu, iki ineği, bir çok meyve ağacı var. İçinde villası var, orada yaşıyor. Çiftliğinde 8-9 adam çalışıyor.

Adam Ulukent tepelerinde 60-70 koyun yetiştirip geçimini sağlıyormuş gençliğinde.

4. yiğit düştüğü yerden kalkar, dolar düşmüş düşsün bakalım gene kaç milyar dolar yaktılar şu düşüşte bir titreşimli birde kayınbabası biliyor.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku

Yeşillendirmeye başlamış ufak ufak

Fed/Bullard: Dolar rezerv para birimi olmaya devam edecek, salgın büyük olasılıkla bu pozisyonunu güçlendirdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Atatürk havala limanı hastane insaatında 12 gemi dolusu altın mı buldular . Dolar boyle düştü.. Yada Bahçeli dolarlarını bozdu galiba
    Bayram üstü bunlar normaldir,bayram sonrası yine hareketi olur,bu denenmiştir...ytd.

8. aynen bayram sonrasını beklemek lazım gerçek hayata döneceğiz ...

Sayfa 555/1000 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •