Ah be reha Gaya abi, en sonunda herifi kitabini falan biraktiripta kacirdinya. Ben sana ne diyim simdi? Yazisi okunacak biri de kalmadi su an.![]()
Ah be reha Gaya abi, en sonunda herifi kitabini falan biraktiripta kacirdinya. Ben sana ne diyim simdi? Yazisi okunacak biri de kalmadi su an.![]()
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye'ye sıçramasının ardından Kabine toplantılarını telekonferans yöntemiyle gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 7. kez Kabinesi ile görüşecek. Gündeme ilişkin önemli konuların masaya yatırılacağı toplantıda Erdoğan'ın 2 önemli karar vermesi bekleniyor: Bazı kentlerde seyahat kısıtlamasının kalkması ve 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanması.
AVM lerde havalandirma sistemlerine hepa filtre takilmasi gerekir.
Ancak bu o kadar da kolay degildir.
Normalde hic bir avm hepa filtre kullanmiyordu.
Kullanilan mevcut bir filtrenin yerine hepa filtre koyarak sorunun cozulmesi mumkun degildir. Filtrenin gecirgenligi normal filtreye gore cok az oldugundan sistem calismayacaktir. Ayrica hepa filtre olayi komple bir sistemdir. Mevcut bir filtreyi cikarip yerine hepa filtre taksaniz dahi kasanin cevresinden sizma olacagi icin filtre ise yaramayacaktir.
Avm ler bu konuda onlem aldilar mi acaba. Alsalar basinda bu konuda haber cikardi saniyorum....
Son soz: Her koyun kendi bacagindan asilir
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Bddk, yurtdışında kurulu 3 bankaya bir bacağı tl olan döviz işlem yasağını kaldırdı- bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye İşsizlik Oranı: 13,6%
Önceki: 13,8%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
konuya dönelim arkadaşlar: dolarda acaip işler oluyor, bankaların tümü makasları acaip açmış. düşüş gelecek sanki.
Yer İmleri