Bir haftadır dow iyiyken bistte malı dağıtan pala tam dowun çöktüğü gün endeksi yukarı çekerek nakitte kalanlarıda himayesine almış gibi bir sonuç çıkmış. Şimdi yarın 98.400 altında açıp 97.500 e gitse al başına belayı. Dow saatlik 200 ema 23.700 civarıydı. Bu bölgenin altındaki duruş sıkıntı olur. Ytd
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Son yarım saat ve son 10 saniye mala girdim. Şansa bak be.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dow da iş yapsaymışım parayı hamuduyla goturebilirmisim [emoji16]
Birde bir büyüğümüz vardı matamatik hesabı yapalım (*tabi dow da 24764 tepe olarak olustuysa)
28 Nisan da 25400 ile 24242 arası bir yerden kâr satışları olacağını belirtmişim
25400 - 24242 = 1158
1158 / 2 = 579
24242 ile orta noktayı bulmak için 579 topla
Ne buldun ?
24821 [emoji5] - (24764)= 57 puan sapmamız
[emoji854]
dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi olacak ama şimdi amerika vadelileri bende gördüm. buna göre GARAN 7.47 destek kırılmamalı. çünkü kırılması yeni satış dalgasını getirir. tabi bugün yaptıkları gibi her türlü numarayı yapabilirler..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Kaldıracı zaten kullanmış oluyorsun pozisyon açar iken.1 kontrat endeks açtın diyelim 1150 tl ile o anki rakam atıyorum 116,125 ise 11.6125 tl lik pozisyon açmış oluyorsun aynı şey pay vadelilerde de geçerli onlarda da, kaldırac oranları degişken hatta aracı kurumlarda fazla teminat isteyebiliyor hissesine göre.Hesabını açtıgın pozisyon büyüklügüne göre yap.Ödedigin teminata göre degil.
Endeks çok ilginçti bir haftadır Dow yemyeşildi bizde tık yoktu biz bugün yeşildik Dow kırmızıydı. Bakalım bugün nasıl hareket edecek tersi yönde hareket ederse pala bir çok kişiyi kündeye getirmiş olacak
Yer İmleri