Sağlık Bakanı : Üniversitelerde yüz yüze sınav yapılmasına bilim kurulu sıcak bakmıyor bunu yök’e ilettik ve YÖK’te hızlıca karar aldı , Haziran’da yüz yüze sınav yapılmayacak .
Sağlık Bakanı : Üniversitelerde yüz yüze sınav yapılmasına bilim kurulu sıcak bakmıyor bunu yök’e ilettik ve YÖK’te hızlıca karar aldı , Haziran’da yüz yüze sınav yapılmayacak .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Üniversiteye giriş sınavı değil; üniversitelerde okuyanların sınavları için söylendi, vizeler finaller vs.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu konu 2 gün önce YÖK tarafından duyurulmuştu. Bu hükümetin çok sevdiği bir şey var, alınan bir kararı yada icraatı döndere döndere günlerce yeniymiş gibi sunuyorlar. Yapılan her iş muallak.
Yök , detayları üniversite yönetimlerine bıraktı. Üniversiteler ise birbirini gözlüyor. Çocuklara her gün sms göndererek ; '' yarın açıklamamız var. saat 10 da dekan canlı yayın yapacak '' diyorlar. Dekan çıkıyor, kem- küm, allem- güllem felan detayları sonra açıklayacağız diyor. Çocuklar artık yaratıcı fikirler geliştiriyorlar. Akdeniz ünv. bulmuş bile.
Twıter de konu açmışlar, kimisi çok iyi oldu, kimisi rezillik bu okulumu isterim diye kavga ediyorlar. Ama gerçekten yüzyüze eğitim için erken. Dörtbir köşeden gelecek çocuklar , yurtlar, sınıflar tam bir bulaş ortamı olur.
Yer İmleri