Sayfa 756/992 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Viop - XVIII

endeksi tutmaya çalıştığı kagıtlar bimas, kozal, asels, kozaa..olağan şüpheliler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endeksi tutmaya çalıştığı kagıtlar bimas, kozal, asels, kozaa..olağan şüpheliler..

Bunlara ek olarak krdmd ve sasa' yı unutmamak lazım...

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Gule gule Harca
    bende engelli o hopodrom sinyalcisi ve ekurisi dun tesaduf giris yapmadam actim basligi 8 mesajin 7 tanesi bunlarindi go go go felan yaziyordu sinyalciler .. kirmizi olunca pompaaaaaaaaaaaaa kaybaoldular
    tayyip sabah sinyali vermiş üzerine dow obo yu kırmış sabah hala sebelekler düşmez en iyi borsayız diye algıları bozmaya çalışıyorlar
    sabah isbankasına çökecez lafını duyar duymaz bastım shortu

4.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    sercan yine mi kayboldu? 119200 maliyetli longlarınla bir milyon endekste iskonto yapmıştı dün ..buradan 144 bin bekliyorum diyordu ..shortçuların kaybetmesinden zevk aldıgını soylüyordu..büyük bir keyifle izliyorum sercanın zararını..mayıs ayı başında sell in may demiştim..sercanda, ekmek almaya gittim bizim fırıncının cıragıda biliyor onu demişti ..fırıncının cıragı kadar borsa bilgisi olmayan adam kalkmış benim portföyümde şu var bu var demeye başlamış..gazoz kapagıyla oynuyorsun dedikçe hayali maliyetlerle hayali bir portföy üfürmüştü..400-500 bin liralara çerez parası demeye başladı son zamanlarda adam..
    sen 6 kilo altını olan biri hakkında nasıl konuşuyorsun büle.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sünetten kalma 6 tane çeyregi hayal aleminde kiloya çevirmiştir o

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Yiğidi öldür hakkını yeme,zor durumdaydım bi ara, adam bana kredi teklif etti. hemde geri ödemesiz.
    ben kabul etmedim
    iyi arkadaş Sercannnı severim
    Hamdım Piştim Yandım

7. esas düşüşü ibb kayyum undan bekliyorum bir sabah taban açılış olabilir

yabancı koşarak kaçıyor .

8. çer çöpler, batık bitik ve gözaltılar da var..elhamdülillah bereket fışkırıyor

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

Sayfa 756/992 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •