Değerli kardeşim valla ben zararda değilim fakat bu nasıl bir dünyadır, bu nasıl bir adelettir anlamıyorum.33 den aldım ve uzun süre 62 bandında gezdi ve ha bugün ha yarın bi kıracak 64 leri beklerken virüs belasına yakalandık ve satmaya kıyamadık. sabah 62 ye vurdu, akşam yine aynı yere döndü. Sinirim bunaydı. Birde 1,5 yıldır beklediğim kutpo dan umudu kesip sattığım gün tavan serilerine başladı (2500 adet 7,00 tl maliyet). Gelde çıldırma. Birde bir hisse yakalarsın 3 tavan çeker ve sonra spk hissenin boynuna biner, güya küçük yatırımcı koruyor. SPK hangi hissede beni korumuşsa en az %30 zararla çıkmışımdır. Neyse yaw. kusura bakmayın yazdıklarımdan dolayı
Erkan hoca bu meret senden sorulur, hele güzel şeyler yazda kafamız düzelsin biraz.
33 maliyetle , yüzde yüz kar yaptığın halde hala bekliyorsan büyük hata sende !!!Bu hissede 4-5 yıldır 80 maliyetli mecbur bekleyen insanlar var ,,, Ttrak şu an 2014 yılındaki 6 sene önceki fiyatında geziyor ,,, haline şükret ,,, uzuun yıllardır sürünüyor hisse ,,
Al karını başka fırsat limanların varsa ( ! ? ) demir at uç git ... çook geç kalmışın ...
Bir önceki sayfada 10 yıllık grafik var ,, !! Mumların hareketlerine bak ,,
KUTPO' hissesi ise ( Kütahya Porselen ) Yıllarca yerinde çakılmış durmuş , o bundan çok çok daha betermiş, halka açıklığı çok düşük %14 , 1997 yılından ( 23 senedir ) beri ilk kez 2020 yılında yeni tavanlar serisi çıkarmış , hala tavan çekiyor 21'den dönebilir . onun dışında yıllarca uyumuş ,,, bıktırmış..
Son düzenleme : İzmir; 14-05-2020 saat: 05:24.
ne oluyoruz
roketli trktör mü çıktı
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri