Alıntı Originally Posted by orca1001 Yazıyı Oku
Taha hocam hisseyi nekadar zamandır tutuyorsunuz bilemiyorum ama ben 3 seneyi aşkındır bu hissedeyim ve daha TL bazlı anaparayı bile kurtaramadım (ben aldığımda 1 hisse yaklaşık 20 dolardı) öyle lanet bir hissedirki bu 10 tana traktör az satsa sayın speğimiz hooop 5 kademe aşağı salar çok iyi bir haber gelse ıkına ıkına 2 kademe zor çıkar çıktığını ve fazlasınıda ertesi gün hooop geri verir. ortada iki sandalye bir masa bulunan şirketlerin hisseleri 5-10a katladı biz hala anapara derdindeyiz yani demem o ki eğer yeni bulaştıysanız çok zarar yoktur sanırım satın kurtulun bu hisseden daha 3-5 sene bir cacık olmaz vesselam. saygılar
Değerli kardeşim valla ben zararda değilim fakat bu nasıl bir dünyadır, bu nasıl bir adelettir anlamıyorum.33 den aldım ve uzun süre 62 bandında gezdi ve ha bugün ha yarın bi kıracak 64 leri beklerken virüs belasına yakalandık ve satmaya kıyamadık. sabah 62 ye vurdu, akşam yine aynı yere döndü. Sinirim bunaydı. Birde 1,5 yıldır beklediğim kutpo dan umudu kesip sattığım gün tavan serilerine başladı (2500 adet 7,00 tl maliyet). Gelde çıldırma. Birde bir hisse yakalarsın 3 tavan çeker ve sonra spk hissenin boynuna biner, güya küçük yatırımcı koruyor. SPK hangi hissede beni korumuşsa en az %30 zararla çıkmışımdır. Neyse yaw. kusura bakmayın yazdıklarımdan dolayı