Sayfa 26/919 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 201 - 208 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Takılmayın bilançoya derim pek fazla.
    2017 yılında ilk dönem kar eden Kront 2018 in ilk döneminde zarar yazıyor. Ve finansal raporun yayınlandığı gün taban olup tekrar tabanı bozup toparlanıyor.
    Bu sene ilk dönem karının , geçen sene aynı dönem karına yakın bir kar açıklamış. Ne olacak taban mı?
    Eğer öyle ise bunca analizim çöp niteliği taşır. Ben yine de burda olacağım.
    Y.T.D.

2. ayrıca tekrar ve özellikle belirtmek istiyorum bilanço gayet hoş.

Sayın tabu; bu hisse için siz başta olmak üzere herkesin giriş amacı farklı. Kimisi iyi geleceğini düşündüğü bilanço için, kimisi Teknik analizi için, kimisi geleceğe dair bir yatırım amacı için, kimiside harmanlanmış bilgiler doğrultusunda yatırım yaptık.
    O yüzden bilanço değil hoş, zararda olsa alım fırsatı olarak görürdüm.
    Ama asla Yatırım tavsiyesi değildir olamaz!!!

Alıntı Originally Posted by tabu Yazıyı Oku
    ayrıca tekrar ve özellikle belirtmek istiyorum bilanço gayet hoş.

Yıllık bilançoda yaşadığımızın bir benzerini yaşıyoruz. Hisse fiyatının şu artışına bakınca, acaba güzel bilanço gelir mi diye ümitlenmiştik, ama pozitif sürpriz olmadı. 2 milyon dolarlık kredi alımı dikkatimi çekti benim. Bunu, geçen seneki 11 milyon kar ile birleştirince, neden bu kadar yüksek bir kredi alımı oldu acaba diye düşünmeden edemiyor insan.

Yurtiçi satışlarımız, ilk çeyrekte Corona henüz Türkiyede fazla aktif olmadığından negatif etkilenmemiş. 2. çeyrek nasıl bir bilanço gelir, ben yine nötre razı olacak ve sürpriz gelirse sevineceğim.

Yurtdışı satışlarındaki düşüş sadece bize has bir durum değil. Aynı alanda faaliyet gösteren Cyberark'ın net karı, önceki sene aynı çeyrek 13.7 milyon dolar iken bu çeyrek 2.4 milyon dolara düşmüştür.

Benim ara ara, acaba krizden dolayı, Cyberark ve/ya diğer PAM şirketlerinin müşterileri, nispeten ucuz olan Kron ürünlerine yönelebilirler mi diye aklıma gelmiyor değil. Belki bu krizi bir fırsata çevirmek için, daha sıkı pazarlama yapabilmek maksadıyla, nakit durumumuz iyi olmasına rağmen yüklü kredi çekilmiş olabilir.

Gartner'daki yorumları hatırlayın: Aynı işi yapıyorsa neden daha fazla ödeyeyim

Kron bilanço bizi sevindirmemiş olabilir ama benim en sevdiğim yanı, her zaman sürprizlere gebe olması.

Yarın, bu senenin Kupingercole analizi ile geçen senenin analizini karşılaştırmayı düşünüyorum. Geçen senekine göre gayet güzel diyebilirim

Yatırım tavsiyesi değildir.

-------------------------------------

6. Sn tabu biz de biliyoruz yani anlatmak istediklerinizi. Bilmesek ne işimiz olur 6 yıllık cirosu kadar piyadsa değeri olan firmada. Umutlar ve beklentiler farklı gerçek farklı, şimdilik. Cirosunun artmasını ümit ettim ama bu sefer de gerçekleşmedi. Sonraki dönemlere nasipse.

Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Benim bildiğim yurt dışı ürün satışında 3 ay ücretsiz deneme olarak vermeye başlamıştı yanılmıyorsam. Yanlış biliyor olabilirim. Ama bu tarz bir yazı okumuştum bir yerde. Bu 3 aylık dönem kârının düşüşüne etken olabilir doğru ise. Y.T.D.
    Yanlış hatırlıyorsunuz. Yurtiçi ürün satışında 3 aylık ücretsiz deneme verildi.

Ama ücretsiz denemeler tahminimce yurtdışında da uzunca süredir var. Süresini bilmesem de.

Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Yanlış hatırlıyorsunuz. Yurtiçi ürün satışında 3 aylık ücretsiz deneme verildi.

Ama ücretsiz denemeler tahminimce yurtdışında da uzunca süredir var. Süresini bilmesem de.
    Doğrudur. Öyle bir yazı okumuştum sadece. Söz konusu bilanço oluncada yazmak istedim. Y.T.D.

Sayfa 26/919 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •