Son çeyrekte beklemek gerek asıl bilançoyu. Genellikle hep son döneme bırakmış.
Bu kadar yeter. Herkese iyi geceler. Ben kaçar.
Y.T.D.
Son çeyrekte beklemek gerek asıl bilançoyu. Genellikle hep son döneme bırakmış.
Bu kadar yeter. Herkese iyi geceler. Ben kaçar.
Y.T.D.
Burayı takip ediyorsa by makas tuncay abime selamlarımı saygilarimi iletiyorum eskiler bilir..
rusya bankası , cuttone , ve stadyum MetLife , yav bunlar ilk çeyrekde açıklandı satışlar ..
eee ne oldu bu satışlara?? hayret bir durum bunlar ve açıklanmayan diğer satışların değeri sadece 200 bin dolar mı?
gerçekten ben artık şirketin ürünleri neredeyse bedava fiyata sattığına ikna oldum..
bu çeyrekte ikinci gtt vakası oldu benim tıpkı 2017 de açıklanan gtt satışı ve sonrasında satışara yansıyan kocaman bir sıfır...
ya da bu satışlar diğer çeyreklere mi yansıyacak? tam belirsizlik durumu...
Bilançoya şu dönem koşullarına göre ben kötü diyemem.
Ayrıca sizlerin bahsettiği kadarıyla argedeki artış özellikle gelecek dönemler için çok olumlu.
Burda hissesi olanların bu bilançodan dolayı hisseden çıkmayacağını düşünüyorum.
Çol kısa vadede yukarı yönlü çok hızlı gitmesini beklememek lazım. Hatta hızlı gitmesi sağlıklı da olmaz diye düşünüyorum. Yavaş yavaş emin adımlarla.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum genelde son çeyrek hamle yapıyor, onun dışında ense karartılacak bir bilanço değil sonuçta dünya bir kriz ortamında ve geçen yılla aynı ciro yapılmış, alınan kredi benimde dikkatimi cekti açıkcası onun dışında beklentiye göre ciro artışı gelmediği de açık, devam bende 20 altına geldikçe alım yapmayı planlıyorum görelim bakalım büyük fonlar nasıl yorumlayacak. iyi akşamlar
Yer İmleri