Sayfa 403/623 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    SPK, 7 kişi hakkında 15 Nisan'dan başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verdi.
    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İhlas Ev Aletleri İmalat San. ve Tic. AŞ (IHEVA) pay piyasasında 6-10 Nisan döneminde meydana gelen fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak yapılan incelemeler sonucunda, 7 kişi hakkında 15 Nisan'dan başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verdi.

SPK'dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İhlas Ev Aletleri İmalat San. ve Tic. AŞ (IHEVA) pay piyasasında 6-10 Nisan döneminde meydana gelen fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 1'inci maddesi çerçevesinde yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen; SPKn'nın 128/1-(a) maddesine dayanarak yapay piyasa oluşturmaya yönelik işlemlerin engellenmesi amacıyla SPKn'nın 101/1 maddesi ile V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği’nin 18’inci maddesinin birinci fıkrasının (ğ) bendi kapsamında, 15 Nisan tarihli işlemlerden başlamak üzere 6 ay süre ile A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ. unvanlı yatırım kuruluşunun IHEVA pay piyasasında müşterilerinden emir kabul etmesinin ve Borsa İstanbul AŞ'ye emir iletmesinin yasaklanmasına, SPKn'nın 101/1 maddesi ve V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/1 ve 6/1 maddeleri uyarınca, yatırımcılar Ömer Yalçın, Enver Çevik, Ecvet Subaşı, İrfan Yazıcı, Uğur Bulut Şaver, Halid Ziya Yalçın ve Fatih Uğur hakkında 15 Nisan'dan başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verilmiştir."

15 NİSANDAN İTİBAREN 6 AY SÜRE İLE İŞLEM YASAĞI GETİRİLMİŞ AMA, İRFAN YAZICI NIN DÜN KAP DA İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA VARDI...
    Yukardaki insanları tanımıyorum, bir genelleme yapacak olursam; aslında böyle suç işleyenleri kim olursa olsun sadece 6 ay işlem yasağı konuluyor, bu cezada hiç bişey değil benim nazarım da, hapis, para cezası, mal varlıklarına el koyma ve vatan haini suçuyla yargılanmaları gerekli aslında.

Ne şirketlere ne de kurumlara güven kalmadı. Güvensiz bir ortamda hiç bir şey sağlıklı işlemez. Kağıdın durumuna gelince; bu gün şahsen 69 a kadar bir salma olacağını düşünmüştüm. Şu ana kadar olmadı. Ekstra bir olumsuzluk yaşanmazsa haftaya daha iyimser olduğumu belirtmek isterim. Finansal tablolarda bu arada gelebilir. Hayırlısı bakalım...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Akşama kadar ekrana baktım,gözüne far tutulmuş tavşan gibi.

Adam 74'ü tutsak etti 50 ,100 k ekleye,ekleye.

Hiç mi canı sıkılmıyor şu robotu yönetenin acaba ?

Hayırlı haftasonları.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Akşama kadar ekrana baktım,gözüne far tutulmuş tavşan gibi.

Hayırlı haftasonları.
    Aynen vallah ne bitmez 74 kademesiydi, hele bu şeker yatırım kaçtan almış acaba bu fiyattan satıyor, bunların yatacak yeri yok, her üç kağıt ve pislik var bunlarda. Korkarım ki bunlar oruç tutuyordur, belki namazda kılıyorlar dır, pis münafıklar.. Bizim gibi 2-3 küçük yatırımcıyı kandırabilirler ama haşa ALLAH'ı kandıramazlar.

5. Cezamız bitmiş dolandırıcı hırsız birine o... çocuğu dedik diye sevgili yönetim ceza kesmiş bize başım gözüm üstüne... lâkin sadece bugün tahtada yaptıkları bile başka nasıl izah edilir ki ? Can Yücel üstadın " Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz, lan bu kadar oruspu çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz " dizelerinde olduğu gibi sen ceza veriyorsun ya ben başka nasıl anlatayım hırsız patronu sevgili yönetim?

Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Akşama kadar ekrana baktım,gözüne far tutulmuş tavşan gibi.

Hayırlı haftasonları.
    Borsa borsa olalı böyle şiddetli bir baskı görmedi. Borsa tarihçisi olarak ben hele hiç görmedim. Enver ağa hayatta olsa gider şikayet ederdim bu kerataları ))
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by kartalbozkurt Yazıyı Oku
    Cezamız bitmiş dolandırıcı hırsız birine o... çocuğu dedik diye sevgili yönetim ceza kesmiş bize başım gözüm üstüne... lâkin sadece bugün tahtada yaptıkları bile başka nasıl izah edilir ki ? Can Yücel üstadın " Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz, lan bu kadar oruspu çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz " dizelerinde olduğu gibi sen ceza veriyorsun ya ben başka nasıl anlatayım hırsız patronu sevgili yönetim?
    Şu mübarek günde itidalli olmak lazım. Adlarına yakışmayan bir yanlış içinde olabilirler. 89 da borsanın açılışında bulunduk. İlk gongu rahmetli özal vurdu. imkb nin başınada muharrem karslı getirildi. Borsada tahta yöntemi ile hisse alınıp satılıyordu.ve fiziki olarak alıp satıyordunuz. Rahmetli enver ören'de iyi özalcı idi. Şirketlerini halka açtı. İhlas hol. bir ara ilk 10 da idi. Sonra çok badireler atlattılar. Hikaye uzun... Şimdi altın yıllarını yaşıyorlar, bilirlerse. Küçük yatırımcı sırtlanlara yem edilmemeli...

8.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Şu mübarek günde itidalli olmak lazım. Adlarına yakışmayan bir yanlış içinde olabilirler. 89 da borsanın açılışında bulunduk. İlk gongu rahmetli özal vurdu. imkb nin başınada muharrem karslı getirildi. Borsada tahta yöntemi ile hisse alınıp satılıyordu.ve fiziki olarak alıp satıyordunuz. Rahmetli enver ören'de iyi özalcı idi. Şirketlerini halka açtı. İhlas hol. bir ara ilk 10 da idi. Sonra çok badireler atlattılar. Hikaye uzun... Şimdi altın yıllarını yaşıyorlar, bilirlerse. Küçük yatırımcı sırtlanlara yem edilmemeli...
    Çok haklısınız sayın Çagrbey su mübarek günlerde itidalli olmak lazım eyvallah.. lâkin çok zoruma gidiyor.. borsa bu zarar da edersin kar da edersin sonuçta risk var ve yatırm yapmakla bu riski baştan kabul ediyoruz zaten.. fakat bu dolandırıcılık şebekesinin alenen fütursuzca adeta küçük yatirimcilari dolandırması, denetleyici kurumlarin asla bunlara hesap sormamasi/soramaması hatta bu soygunda siyasi otorite de dahil yardımcı olmaları ve hatta butun bu hirsizlik faaliyetlerini vatansever müslüman maskesi altında yapmaları gerçekten çok zoruma gidiyor.. bu adamların allah ve ahiret inancı olmadığı için yapılan beddulalarin tutma ihtimalide yok.. elimizde bir nebzede olsa kendimizi rahatlatmak için tek tesellimiz saydırmak ki onada yönetim ceza veriyor..

Sayfa 403/623 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •