Alacak olsam 8.37 altında kapanışlarda almam.
Satacak olsam 8.08 üstü kapanışlarda satmam.
8.08 üzerinde kaldığı sürece tepki potansiyeli var...
"Ama 8.37 üzerine atar" dedirtecek bir veri yok.
Veya ben göremiyorum.
7.92 kanal alt bandı, 7.82 Aylık pivot....
Ama görüntü henüz "keçi boynuzu" gibi...
Originally Posted by StranGe_PassenGer
Benim için güzel bir hafta oldu. Güzel zamanda EREGL'den DOAS'a ağırlık kaydırması yaptım. Sonra DOAS'tan da biraz çıktım.
ARCLK'ten artık ümidi kestim başka bir karın ağrısı var biraz uzak durmak gerekiyor gibi geliyor.
Müsait olursanız DOAS ve EREGL için yeni yol haritası isteyeceğim. Teşekkürler.
Birşey değişmemiş ki bunda!
Ya hisse fiyatlarında veya aşağıdaki sektörlerde bir gelişme olmadığı sürece söylenecek yeni kelam yok benden yana.
Birşey değişmemiş ki bunda!
Ya hisse fiyatlarında veya aşağıdaki sektörlerde bir gelişme olmadığı sürece söylenecek yeni kelam yok benden yana.
Evet ya. Çok sıkıcı hisse. Ne zaman arasam evde (hep aynı fiyat). Sadık istikrarlı. Ama heyecan yok. Yine de yaşlandığımda bana bakacak diye terkedemiyorum
Evet ya. Çok sıkıcı hisse. Ne zaman arasam evde (hep aynı fiyat). Sadık istikrarlı. Ama heyecan yok. Yine de yaşlandığımda bana bakacak diye terkedemiyorum
Benim hayalimdeki kağıt. İstediğim yere gelse de evladiyelik alsam.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Ehehehe.
Aklıma bir betimleme geldi bu teşbihe dair ama...Neyse!
"Orta/geç yaşlarda düşünmeye başlar insan" o dediğini. Şimdiden böyle düşünürsen pişman olursun ileride...
Benden söylemesi.
Yer İmleri