Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Olsun ben sizin görüşünüze merak ediyorum. Sonuçta bugün dolar yok. Ya bu konuya bende kafa yordum ama olmuyor. Kurallara uymayanların, kurallara uyanlara olan üstünlüğü bir türlü kırılamıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dunya GSMH'sinin %83'unu, zengin % 1 aliyor.

Dunyanin hemen hicbir yerinde hukuk , firsat esitligi ve gelir bolusumu adaleti yok.

Bu durumun bu denli yuksek katilimla degismesi talebi , her gecen gun daha kuvvetle dile getirilmeye baslandi.

Dunya, eger bu sekilde devam ederse, sonu kacinilmaz olarak kan, gozyasi ve zulum.

Artik insanlarin umudu iyice azaliyor, degil gida guvenligi, solunacak hava bile sorun artik.

Bence bu manifesto cok onemli,ve bu duyarlilik insallah surer.

3000 den fazla imza.

Bizde olsa, uzun hepsini iceri atardi.

Bu kadarina da sukur.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Dunyanin hemen hicbir yerinde hukuk , firsat esitligi ve gelir bolusumu adaleti yok.

Bu durumun bu denli yuksek katilimla degismesi talebi , her gecen gun daha kuvvetle dile getirilmeye baslandi.

Dunya, eger bu sekilde devam ederse, sonu kacinilmaz olarak kan, gozyasi ve zulum.

Artik insanlarin umudu iyice azaliyor, degil gida guvenligi, solunacak hava bile sorun artik.

3000 den fazla imza.

Bu kadarina da sukur.
    Geçenlerde ilber ortaylı ve celal şengör vardı. Virüs konusu konuşulurken. Çinde 1 milyar insan var. Dünyada herkesin evi, yazlığı, arabası olması mümkün değil. Bu dünya bu kadar kaynağı kaldırmaz diyordu.

Belki bizde ülke olarak hazırlık yapmalıyız. Tabi bunun karşılığı ihtiyaç olmayan ürünlere ekstra vergi (ikinci araç, ev, telefon vs) , ithal gıda yerine tercihen 150-200 km çapında gıda tedariği, verimli enerji kullanımı vs.

Açıkçası şu covidin biz gösterdiği gerçek şu oldu. Bizim kendimizi korumamızın yolu yok kollektif çaba gerekiyor. Ben maske takıyorum adam pişmiş kelle gibi gelip yol soruyor. Zorla insanlara maske taktırıyor. Bilin bakalım bu hikayeyi nereden hatırlıyoruz (küresel ısınma)

Sonuç olarak eğer biz bireyler olarak bu çözümü üretemezsek bunu tek sonucu otoriterleşme, onun sonucuda savaş olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

3000 den fazla imza.

Bu kadarina da sukur.

sayın tınaz bu yazdıklarınızı ismimizin önüde sıfatlar olmadan da soyluyorduk ne sunuyorlar çözüm olarak ve ne kadar kabul görüyor halk olmak lazım ( halk adamı degil ) sonucta dünyada kalış suremiz var burdan gidecegimizi herkes kabul ediyor o zaman neden sanki burda sonsuz kalacak gibi tüketmek planlamalar yapmak ( cevap bende var da )

olum bizi buldugunda bu kadar buyuk gördugumuz olaylar o kadar degersız kalacak ki imtihan nın bir zamanı birde sonucu oluyor bekleyip görecegiz ( sorunların cözümü belli de )

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •