Sayfa 35/919 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 273 - 280 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.Kafkas, yine benim gorusum.

Ayni noktadayiz aslinda. Burasi oncelikle bir forum.Siz yazarsiniz begenen olur begenmeyen olur.Yanlislari duzeltmeye calisiyoruz kimimiz sert kimimiz daha yumusak.

Buradaki cogu arkadas bana senin yapacagin analizi ....liyim dese ben dusunurumki aslainda yanlis birsey demeyecekler.
    Sn.Usta bana da kaydi zamaninda
    Sn.Umut0109 laf soylemisligi vardir.
    Sn.Joker16 da saymistir
    Gecen Sn.Crs ile yanlis anlamadan ben saydim( kendisinden ozur dilerim tekrardan)
    Daha bir cok arkadas var sadece okiyan yazmayan.

Diyorum ya biz birbirizin yanlislarini duzelterek geldik. Alistik birbirimize.
    Siz yolcuyum diyorsunuzda , emin olun tekrar gelirsiniz.Ornek : Sn.ironman35 ) Onuda seviyoruz biz kront yatirimcisi olarak.

Maksat ozur dilemek degilki, maksat yanlislarin duzeltilmesi sonrasi en iyi ben bilirim sen kimsin bana laf soyluyorsun durumuna gelmemek.

Biz kenetlenmesek yanlislarimizi duzeltmesek zaten tasi taragi toplayip coktan gitmis olmamiz lazimdi.

Kendim icinde soyliyorum " Ben hicbirsey bilmem" bulursam yazar link veririm.

Bu hissede emegi olan insanlar , cidden para kazanmak icin yapmadi bunlari , kimse zarar etmesin diye yazdi.
    Herhangi biri cikipta eger ben bilirim siz kimsiniz derse benim tepkim ona olur.Bu cumle genel ustunuze alinmayin

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dusunceleriniz cok guzel tebrik ediyorum.
    Icinizin guzelligini yaziniza dokmussunuz hocam.
    Kimse kimseyi kirmadan bilgisini paylasmasini diliyorum.

Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.Usta bana da kaydi zamaninda
    Öyle mi

Hiç hatırlamıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Hepiniz sağolun var olun. Hstalığımın ilk başında iken yazmıştım burada. Çok şükür o günden bu yana olumlu oldukça yol kat ettik. Tedavimi Abd den bir firma üstlendi. Oldukça mükemmel yeni çıkacak bir ilaç denenmekte. Her kürün maliyeti 9100$ toplamda 36 kür alıcam. Henüz 4 kür aldım. Bunu da belirtmiş olayım. Bu ilaç olmasaydı nd olurdum düşünmeyelim. Allahın dediği olur sonuçta. Sağlıcakla kalın. SİGARA İÇMEYİN (41 sene sigara ve akciğer kanseriyim). 😡
    Size çok geçmiş olsun sayın 51TARIMDUNYAM, acil şifalar dilerim.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Sen beni geçmişte brüt takasta olan bir hisse aynı gün alınır satılır dediğinde " bu mümkün değil " diye sana karşı gelmiştim.
    Sonra sen yazmaya devam ettin.
    Alınır da satılır da dedin!
    Tüm bunları söylerken ( güya ) beni eksik bilgi verdiğim için suçladın.
    Ama benim haksız olduğumu ve düşündüğümü söyleyen sen kendini kurtarmak için cümlelerinin içine sıkıştırdığın bir kelimeyi görünce duraksadım, 'taki benim söylemlerimi bir kişi destek verene kadar.
    Sende önce yazdığın kurnaz bir kelime ile " bende zaten böyle dedim " diye kendini haklı çıkarttın.
    Beyler; burası çocuk bahçesi değil.
    İstediğiniz kadar saldırın.
    Ben bildiğim doğrudan şaşmam!

SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Brüt takasta mal dağıtacaklar/verecekler, A1 şunlara dağıttı vb. yazdığın şeyler yanlış bilgi, paylaştığım iki adet alan/satan ve takas tablosuyla bunu kanıtlamıştım geçen hafta sonu. Yaptığın teknik analizler sallama, üçgen, flama formasyonu diye paylaşıyorsun bilen birine sorarsan onun bozulmuş bir formasyon olduğunu söyler sana. Kendi hikayelerinle milleti zehirlemeye çalışman rahatsız ediyor beni, Haluk Yaşar'ın ilk kurduğu günden beri hisse.net sitesindeyim; senin gibi boş beleş şeyler yazıp usta geçinen ve sadece bilgi kirliliği yaratan birisini görmedim bu sitede....

5. Grafik günlüktür: son analizim hala geçerlidir. Ta ki sarı trend çizgimiz kırılana dek. Bu da yaklaşık olarak pazarteai için 22,35 gibi.
    Diğer taraftan akşamki tartışmalar hoş olmamış. Burada herkes bilgi paylaşımında bulunabiliyor. Sadece birbirimize karşı saygılı olduğumuz sürece sıkıntı olmayacaktır.
    Sayın usta yıllardır buradadır be bizlere harika bilgiler sunmuştur, bizleri çok aydınlatmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Asla ve asla taraf olmadan objektif olarak bakıyorum. Sayın usta yanlış biliyor da olabilir veya bir başkası veya ben yanlış bir analizde bulunmuş olabilirim. Daha iyisini/doğrusunu bilen uygun bir ifade ile anlatabilir doğrusunu. Buraya kadar bir sıkıntı yok.
    Sayın kafkas ifadelerinizin keskin , üslubunuzun da biraz sert olması tepki çekiyor galiba. Lütfen eleştirilere açık olalım birbirimizi kırmaya hiç gerek yok. Sonuçta sanal bir alem burası. Egolarımıza yenik düşmeyelim. Saygılarımla......

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6. 51TARIMDUNYAM size acil şifalar diliyorum...

iyi günler

Avrupa menşeli KuppingerCole analiz şirketi, bu seneki PAM alanındaki raporunu geçen hafta yayınladı. Geçen sene, bilmem hatırlar mısınız, raporlarındaki Krontech kısmı gerçekten hayal kırıklığı uyandırmıştı, rakipleri para verse, ancak o kadar kötü olurdu. Bu sene daha iyi görünüyor. Rapordan bazı bilgiler vermeye çalışacağım ve ara ara geçen seneki raporla kıyaslayacağım.

1- Market büyüklüğü: 2020 yılında 2.2 milyar dolar olan market büyüklüğünün 2025'te 5.4 milyar dolara çıkması bekleniyor. Yani 3 sene içerisinde yüzde 130luk bir büyüme. Yani yıllık %30 civarı bir büyüme.

2- Karşılaştırmalar
    Geçen sene 19 firma karşılaştırılmış, bu sene 24 firma.

Bir çok alan var ve hemen hepsinde durum aynı. Mesela, liderlik alanında, geçen sene 19 şirket arasından 17. sıraya konulmuşuz. Bu sene ise 24 şirket arasından 10. sıradayız. Bu alanda geçen sene 6 şirket lider kategorisinde yer alırken, bu sene bu sayı 9'a çıkmış. Biz, 10.sırada olduğumuzdan, benzer büyümeyi gösterebilirsek, bu kategoriye girme ihtimalimiz var.

Kron için, bu seviyeye gelmesinde, rekabetçi özellikler eklemesinin etken olduğunu söylüyor.

"The leading group is led by Kron which has leapt into this position by adding competitive new features and gaining strong ratings across the board"

Bu alanın alt dalı olan Yenilikçilik kısmında, Liderler kategorisine bile almışlar, arka taraflarda olsak da. Geçen sene bu alanlarda da sondan üçüncüydük. Diğer bütün alanlarda da durum benzer, geçen sene ya sondan ikinci ya da üçüncü iken, bu sene hemen lider pozisyonundaki 9 şirketin hemen ardından 10. sırada yer almışız.

3- Özellik derecelendirmeleri: Ürün özelliklerimizin hepsine positive derecelendirme verilirken, kuruluma nötr demişler. Halbuki, hızlı kurulum bizim en öne çıkardığımız reklam unsurumuzdu (5 üzerinden 3 puan almış, diğer özelliklerimiz 5 üzerinden 4).. Geçen sene 1 pozitif derece verilmiş, gerisi nötürmüş

Ekosistem, her ne demekse, çok güçlü demiş bizim ürün için. İlginçtir, geçen sene bu seçeneğe zayıf demişler, nötür bile değil. Pazar pozisyonumuz için ise geçen sene nötür denilmişken bu sene zayıf denilmiş.

4- Kron bölümü: Geçen sene pazarda tanınırlılığımızın zayıf olduğundan, gerçekçi olmayan pazar beklentilerimizin bulunduğundan filan bahsedilmişti. Bu sene bunları kaldırmışlar ama "pazarda yeni ve hala kendini göstermeli" gibi bir ifade koymuşlar.

Geçen seneki gibi, küçük ve orta ölçekteki şirketlere cazip gelebileceğini yazmışlar ancak bu sene "...desek de, çok sayıda büyük müşterisi bulunmaktadır" diye eklemişler.

Kullanıcı arayüzü geliştirilmeli denilmiş.

Ve en önemlisi, yol haritasında PAMaaS ve yapay zekaya dayalı anormallik tespiti çalışmalarının olduğundan bahsedilmiş.

Yatırım tavsiyesi değildir.

NOT: Ben, geçen sene, Kron'u anlamadan raporu yazdıklarını iddia etmiştim. Bu sene biraz daha iyi anlamışlar ama bence hala yüzde 100 vakıf değiller.

Sayfa 35/919 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •