Sayfa 94/579 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 745 - 752 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Hayirdir ortak nereye gidiyorsun? thden sonra senidemi kaybediyoruz?
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ben pazartesi kapatacagim defterini.

2018'den beri tasimiyorum ki hisseyi Jango. Arada girip cikiyorum. Gecenlerde almistim en son, onlari verip cikacagim tasimadan.
    Halk Bankasi ile alakali degil, butun pozisyonlarim kapandi benim TAV haricinde. Akintiya karsi kurek cekmenin anlami yok.

10 dolardan yatirimciya gecirip, bir bankada, bir 30 hissesinde tahsisli yapip mallara 70 sentten konan bir olusum varsa, hele hele bu devletse ve siz bunda bir problem gormuyorsaniz kim ne derse bostur herhalde artik.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    10 dolardan yatirimciya gecirip, bir bankada, bir 30 hissesinde tahsisli yapip mallara 70 sentten konan bir olusum varsa, hele hele bu devletse ve siz bunda bir problem gormuyorsaniz kim ne derse bostur herhalde artik.
    Böyle bir proplem var ama bu proplem nedeniyle hisse bu kadar ucuz zaten.Yatırımcı dostu politikalar olsa ne endeks buralarda olurdu ne de bu hisse.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Sizin icin hayirlisi olsun. Forumda siz dahil kimseyi tanimam ama takip ederim. Birileri iniyor birileri biniyor. Halkb hikayesi yazsan roman olur. Sonunu merak ediyorum.
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    2018'den beri tasimiyorum ki hisseyi Jango. Arada girip cikiyorum. Gecenlerde almistim en son, onlari verip cikacagim tasimadan.
    Halk Bankasi ile alakali degil, butun pozisyonlarim kapandi benim TAV haricinde. Akintiya karsi kurek cekmenin anlami yok.

"Birleri iniyor, birileri biniyor" degil. Yatirimci gidiyor senelerdir. Gelen bu, 250 bin tanesi hem de.

30 hissesine girdi tavandan. Ondan sonraki gun de tabandan almis!

Evde oturmaktan sıkıldım, tavandan borsa hayatına atıldım, bakalım ne menem bişi bu borsa göreyim, %30
    Of sabah sabah ne heyacan yaşatı be.. önce tavan olacak gibi yaptı. Sonra taban, tabandan girdim ortalamaya gelince çıktım, az daha ilk günden zarar yazıyorduk. Neyse büyük sözü dinleyip biraz araştırayım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,142
    Blog Entries
    1

.
    .
    Haftalık grafiğimi atayım.. Günlük atıp bıktırmanın anlamı yok....Değişik bir şey yok zaten.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,142
    Blog Entries
    1

.
    .
    Bu da dolar bazlı... Burada bazı fikirlerim var...0.85 dolarda trade etsem mi ki ? Veya 1.09 doları mı beklesem..
    0.85 daha ön planda gibi..0.80 dekini mesela bile bile pas geçtim..
    .
    .
    Ama bence tabiki..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 94/579 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz