Sayfa 630/864 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. Yol haritası 3-4 ay önceden belliydi söyleyeceğimizi söyledik korona biraz vites küçülttü gecikmeye sebep olacak birkaç aylığına o kadar
    Vergi dairesi bildirimine gelince; firmanın yanlışı yok bildirimler hazirana ertelenince mecburen mevzuat gereği gecici vergi dönemi önce olduğu için açıklamak zorundalar bu normal yollamasalardı suçtu .Rakamlara gelince konsolide bilanço çok farklı olacaktır reeskontu var karşılıkları var değerlemeleri var vsvs ufrs bambaşka bir finansal raporlama ile bildirim olacaktır artı olması kuvvetle muhtemeldir 50-75 yolculuğu son çeyreğe ertelenmiş oldu sadece
    Bir süprizde genel kurulda %150 bedelsiz kararı çıkması olabilir

2.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    benim o günkü bütün yazılarımı oku.Ondan sonra yukarıdaki yorumunuda oku.

Allah akıl fikir versin.
    Konuyu uzatmayacam . Beninetkileyemezsin de o gün bilanço kötü satıyorum demen etkilemis belliki insanlari. Demekki ne yaoiyorsan içinden yapacan.
    16 lirada taban olur deyip satarak, 18.50 de gelip geri alman da senin fantezin banane.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Arkadaslar hissenin bir yere gittigi yok.kac kere tavan olup sonra cok altina inmistir.sanki bir ginde 50 lira oldu.gereksiz gaza gelmeyin.borsada son 1 aydir hergin belki 50 tane hisse tavan oluyor.tum hisseler yariyariya dustu corona diye.simdi hepsi zirvelere dogru gidiyor.

4. Son 7 aylik felan tum yazismalari bastan sona okudum hisse netteki.20 iken 22 iken 50 olacak 75 olcak yok fk ucuz yok bedava hisse felan diye yorumlar doliydi.olumlu yazdiginiz icin 22 23 ilerden alanlar ne olacak peki.hisse 9.5 lara indi.hala zarardalar.herkes fikrini beyan eder..

5. Evet bu yazılanları hatırlıyorum.
    Ancak kimse bu yazılarla direkt hadi alayım diye atlamadı ben alan kişiyi okumadım
    Derken araya virüs krizi girdi her yer düştü diplere
    Ama geçen hafta ki yorumlarla satan olduğunu okudum gördüm.ben de bir miktar sattım. Kendi kararımla desem de bir miktar etkilenmiş olabilirim.
    Şimdi kimse geçen haftaki negatif yorumlar üzerine bahane aramasın.

Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Son 7 aylik felan tum yazismalari bastan sona okudum hisse netteki.20 iken 22 iken 50 olacak 75 olcak yok fk ucuz yok bedava hisse felan diye yorumlar doliydi.olumlu yazdiginiz icin 22 23 ilerden alanlar ne olacak peki.hisse 9.5 lara indi.hala zarardalar.herkes fikrini beyan eder..

6. Hiç gerek yok arkadaşlar birbirinize birşeyler anlatmaniza.
    Temel kuralımizi unutmiyalim: Balık yeme işini bırakıp balık tutmanın inceliklerini öğrenelim. O zaman verdiğimiz her türlü karar bize ait olur. Yanlış veya doğru.
    Not: Hiçbir hissenin ne dibi ne zirvesi belli olmaz.. Herkes kendine bir hedef bilirler. Satilmadikça kar ve zarar yoktur..
    Bol kazançlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

7. Ben de size uydum bu sabah % 10 unu verdim gitti. Yarın aşağı gelirse yerine koyarım yok yukarı giderse canım sağolsun.

8.  Alıntı Originally Posted by pamuk Yazıyı Oku
    Ben de size uydum bu sabah % 10 unu verdim gitti. Yarın aşağı gelirse yerine koyarım yok yukarı giderse canım sağolsun.
    Yarın aşağı gelme ihtimali yok. Borsa kapali[emoji846]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 630/864 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •