Sayfa 345/1001 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. EIB ve EIC kuzularımızın fiyatları henüz güncellenmemiş sayın YTA. Güncellendiğinde mutlaka paylaşırım. Benim portföyümde bulunan ZPC çok iyi getiri sağlamış, tebrikler. 13 günlük MK karşılığı %54,11 şükürler olsun

2.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Hocam gram altında makas çok fazla. Altın fonu bu noktada avantaj sağlayabilir mi?
    Üstad çarşamba ya da perşembe borsanın gidişatına bağlı olarak çıkacağım. Bugün tte parası geldi kârı cebime attım. Bu yükselişler beni korkutmaya başladı. Eninde sonunda düzeltmeye gidecek diye düşünüyorum terste kalmaktan iyidir.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad çarşamba ya da perşembe borsanın gidişatına bağlı olarak çıkacağım. Bugün tte parası geldi kârı cebime attım. Bu yükselişler beni korkutmaya başladı. Eninde sonunda düzeltmeye gidecek diye düşünüyorum terste kalmaktan iyidir.
    Hocam bu yükselişler biraz rahatsız ediyor beni de. Buralardan alım yapmak çok riskli. TTE'de uzun vadeciyseniz korkmaya gerek yok. ASELSAN ve LOGO ile ilgili güzel yorumlar var. Yarın da yükseliş beklentisi var. Düzeltme yapmadan 110 binlere mi gidecek bilmiyorum.

4. YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Hocam bu yükselişler biraz rahatsız ediyor beni de. Buralardan alım yapmak çok riskli. TTE'de uzun vadeciyseniz korkmaya gerek yok. ASELSAN ve LOGO ile ilgili güzel yorumlar var. Yarın da yükseliş beklentisi var. Düzeltme yapmadan 110 binlere mi gidecek bilmiyorum.
    İnşallah, ilk defa portföyün %75 i ile riskli bir fona girmiştim Perşembe emri ile. Allah utandırmasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Limited data on Moderna's coronavirus vaccine shows early promise

The data is from eight people who took part in a safety trial that kicked off in March as the global pandemic caused by the novel coronavirus was spreading. https://www.trtworld.com/life/limite...-promise-36420

6. Bnp parıbas saıd to halt new lıra trades at prıme-broker unıt

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Türkiye Finans TFX target
    Kuveyttürk yada
    Aktifbankın Nkolay FX'inde makaslar düşük.
    Altın fonuda alınabilir belki ama ben gram altını tercih ederim.
    Fonda al sat zor, birde stopaj dezavantaj
    Sağolun hocam, akbank var bende malesef.

8. Tahmini gun sonu ;

ACC 1,76%
    FPH 0,45%
    GL1 1,57%
    GMR 2,11%
    MAC 1,92%
    MPS 1,87%
    TCD 1,65%
    TKF 0,94%
    TTE 1,23%
    YDI 1,29%
    TZD 1,75%
    ZPE 1,39%
    RBH 1,15%

XU100 2,22%

Ilginc sekilde yurtdisi borsalar cok iyi gidiyor. Sanki asi bulunmus gibi.

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Sirketlerin ne zaman temettu verecekleri belli oluyor mu ? Belirli bir tarih araliginda mi temettu veriyorlar ? Sormak istedigim su ALC trenine temettu dagitim baslangicinda binsek 1-2 hafta kalsak sonra trenden insek nasil olur ? Bu arada 29 nisan da 100 k aes alan birisinin su anda 120-125 k si var. Fakat asiri riskli bir fon dikkat etmek lazim. Haziran kontratlari nasil etkileyecek acaba yasayip gormek lazim ? Gecen ay kontratlari oldukca olumsuz etkilemisti.
    Gunduz sordugum bu sorunun cevabini bilen var mi acaba ?

Sayfa 345/1001 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •