Sayfa 876/992 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Bir bize yatmadı şu para be dostum...
    siz de ihtiyaç olmadığı halde talepte bulunun bak nasıl geliyor!!

Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Güle güle harcayın üstad. Geçen seferki kayıplarınızı ufak ufak telafi etmeye başladınız galiba.
    Sağol, kârlardan kayıptı en azından bizimkisi şükür halimize, ortalık perişan malum tüm grafiklerin hali ortada..
    Siftah long pozlarımız epey yüklüceydi hem DowF hem Viop30 tarafında.. Çok iyi geri dönüş oldu.. Bu sebep full FLAT tercih ettik yine an itibariyle..
    Darısı herkese gönlünce olsun..

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Corona şimdilik yeterli beyler, 3. Dünya savaşı çıkartmayın bir de başımıza.
    Ben uzaylı istilası öncesi bizi fişleme girişimi olarak değerlendiriyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Bu bence 3.dünya savaşı gibi etkili oldu üstad [emoji4]
    Öyle de bu şom ağızlılar, virüs belası + 3 Dünya savaşı diyorlar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. ABD ADR leri kapanışa doğru almışlar, MSCI TUR da artmış ama BIST'e göre iskontolu ABD de.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Kısa vadeliler sattaydı... Buna rağmen dow sayesinde 1500 puan çıktı vadeli. Spot 2000 puan çıktı. Bu hareket ile kısa vadeli göstergeler sağlam sat verdi...
    Kısa vadeli geri çekilme yapmadan gitmeyiz dostum.
     Alıntı Originally Posted by trade500 Yazıyı Oku
    Yarin resmi tatil oldugu icin 1 gun bike riskten kacanlar nedenyke viop beklenen diger borsalara ayak uyduramadi. Ama su gercek viop yukari yonlu teyit aldim ben.

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Kısa vadeliler sattaydı... Buna rağmen dow sayesinde 1500 puan çıktı vadeli. Spot 2000 puan çıktı. Bu hareket ile kısa vadeli göstergeler sağlam sat verdi...
    Kısa vadeli geri çekilme yapmadan gitmeyiz dostum.
    Ben de diyorum ki ,tersde kalan kisacilarin stopları patlamadan aşağı dönmemiz zor ,ekşi makasi kapatmak için çok geri kalan bankacılık endeksinde ,%5lik bı artışla final olmadan aşağı beklemem.

8. Sat filan vermedi aksine gorebilene 120500 hedeflo fincan kulp vardi. Yukari kirdi bugun. Borsa sadece indikator deildir. Formasyon grafikte calisin biraz

Sayfa 876/992 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •