Sayfa 211/643 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
Arama sonucu : 5140 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Sayın candyshop bende yabancı ağırlıklı piyasadan şikayetçiyim, her türlü haberi borsayı manipüle etmek için kullanırlar yıllardır maymun olduk ellerinde son dönemde yabancı oranının düşmesini de olumlu karşılıyorum, hissede ise yabancı hala büyük sahip, nedense dunyadaki pozitif yönelim bile satmaktan vazgeçirmedi Mart sonunda başlayan yükselişin en gerisinde bu hisse var yükseleceğine düştü, Akbank arada 6 üstü gördü ki bankacılık endeksinde geri çekilme vardı, bu hisseye özel operasyonu anlamlandırmak gerek hiçbir hikayede yukarı atamadı şu ana kadar iki hafta önce 20 derken 16 lardan dondu diye teselli oluyoruz

Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Döviz güzel geri çekiliyor, dışarıda da pozitif hava devam ediyor yabancı da bı zahmet satma tuşundan elini çeksin
    yabancı msci dan çıkıyor...

4.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Sayın candyshop bende yabancı ağırlıklı piyasadan şikayetçiyim, her türlü haberi borsayı manipüle etmek için kullanırlar yıllardır maymun olduk ellerinde son dönemde yabancı oranının düşmesini de olumlu karşılıyorum, hissede ise yabancı hala büyük sahip, nedense dunyadaki pozitif yönelim bile satmaktan vazgeçirmedi Mart sonunda başlayan yükselişin en gerisinde bu hisse var yükseleceğine düştü, Akbank arada 6 üstü gördü ki bankacılık endeksinde geri çekilme vardı, bu hisseye özel operasyonu anlamlandırmak gerek hiçbir hikayede yukarı atamadı şu ana kadar iki hafta önce 20 derken 16 lardan dondu diye teselli oluyoruz
    öncelikle, takasta yabancı olarak görünenin tamamı yabancı değil. büyük bir kısmı yurtdışında yaşayan türkler.

invesco'nun satışı ise bence gerçek yabancı satışı. büyük ihtimalle bir emeklilik fonu ya da yatırım fonu. çünkü yaptığım araştırmalarda ilgili fonun %0.34'ünün AEFES olduğunu gördüm.

Bırakalım, satarlarsa satsınlar. Umarım bu satışı karşılayan Türkler küçük bir kar gördükten sonra tekrar yabancının kucağına bırakmaz hisseyi.

Bizim insanımızın en büyük sorunu köpeklik yapmak için can atıyor olması. Sahip olmayı öğrenemiyoruz bir türlü.

5. Şirketin yaptıği karaktersizligi onun bunun sattiği hisselerle kapatmaya çalismayalim.bu şirket 270 milyon Arsa parasini ne yapti.efes pilsene kasadan para yatirdi bildirim yapma geregi duymadi.Anadolu etapta bedelli sermaye artisina katildi 250 milyona yakin para gitti bunuda kap haberiyle bildirmedi.1 katrilyon temeytuye el koydu.bunlari sormuyoruz satilqn lotlarin peşine dustuk.emin olun kendileri satip aliyordur.yada danışikli olabilir.şimdi bedelsiz sermaye dışinda birşey kalmadi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by hakbern Yazıyı Oku
    Şirketin yaptıği karaktersizligi onun bunun sattiği hisselerle kapatmaya çalismayalim.bu şirket 270 milyon Arsa parasini ne yapti.efes pilsene kasadan para yatirdi bildirim yapma geregi duymadi.Anadolu etapta bedelli sermaye artisina katildi 250 milyona yakin para gitti bunuda kap haberiyle bildirmedi.1 katrilyon temeytuye el koydu.bunlari sormuyoruz satilqn lotlarin peşine dustuk.emin olun kendileri satip aliyordur.yada danışikli olabilir.şimdi bedelsiz sermaye dışinda birşey kalmadi.
    bedelsiz dışında hiçbir alternatif olmadığı fikrine katilmiyorum ! elde çok fazla beklenti seçeneği var

7. Bedelsize ben kesin gözü ile bakıyorum. Hatta 2021 ve 22 yıllarında hem temettü hem bedelsiz gelecektir. Şöyleki 2019 yılı karı eğer kasaya bırakılırsa %22 kurumlar vergisi ödeyecek. Virüs nedeni ile gelecek yıllar içinde yatırım yapmayacağını bir önceki kap haberinden anladık. Hükümetin karının %25 ini temettü olarak dağıtabilirsin kuralıda önümüzdeki birkaç yıl devam eder. Benim anladığım kadarıyla bu adamlar vergi ödemektense bidon indirip bidon kaldırmayı tercih eder. Enka dan çok bedelsiz aldım tatlı oluyor. Dört gözle bekliyorum. Yt değildir.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Aghol bedelli sermaye artırımı yaparsa. Agholun payına düşen nakit kısım efesin kasasınsan cıkabilirmi. Temettü olmadı bu yöntemle alırlarmı parayı.

Sayfa 211/643 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •