Sayfa 690/1000 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

*türkiye cumhuriyet merkez bankası ve katar merkez bankası arasında 17 ağustos 2018 tarihinde imzalanan ikili para takası (swap) anlaşması tadil edildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Amiral.

Piril piril bir adam.

Mavi dunyaya asik, vatanini milletini her seyden aziz bilen bir adam.

Cok iyi bir egitimi, yayimladigi kitaplari var.

Yandasin biri ihale alacak diye adami harcadilar.

Simdi, bunlari yasayan bir baba, nasil desin ODTU Mezunu Muhendis ogluna, oglum memeket, millet..?

Tcmb: Katar ile 5 milyar dolar olan swap anlaşması 15 milyar dolara yükseltildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tcmb: Katar ile 5 milyar dolar olan swap anlaşması 15 milyar dolara yükseltildi
    6,78 pek etkili değil. Bu nedenle batırel taktiği ile bir 10 milyar dolar daha bekliyoruz. Hani bunlar swap yapamıyordu hesabı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Amiral.

Piril piril bir adam.

Mavi dunyaya asik, vatanini milletini her seyden aziz bilen bir adam.

Cok iyi bir egitimi, yayimladigi kitaplari var.

Yandasin biri ihale alacak diye adami harcadilar.

Simdi, bunlari yasayan bir baba, nasil desin ODTU Mezunu Muhendis ogluna, oglum memeket, millet..?
    Ve bizim genelkurmay tarihinde hem amiral hem doçent olan tek komutan.Adamı amirallik kesmemiş bir de gidip doçentliğini almış)))))

6. Katar tamam15 milyar usd, sanırım esas surpriz Persembe olacak .

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşılma olmasın mesleğim mühendislik olsa çok büyük ihtimalle yurtdışına ben de giderdim.Memlekette kalmam bir fedakarlıksa buna değecek bir yönetim ve halk olmalı,mesleki açıdan da bir hedef az da olsa umut olmalı.Atatürk zamanında bu ruh ve akıl varmış.Nasıl oldu bu değişim nasıl bu hale geldik inanılmaz.
    Bana soranlar mümkünse çok uluslu şirkette çalışın diyorum. Türkiye’de bile yabancı işverenler yerlilerden daha iyi şartlar sağlıyorlar. Biz kendi insanımıza değer vermiyoruz. Yoksa ne cevherler var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. usd/try 6,7730

Sayfa 690/1000 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •