Sayfa 695/1000 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Ben uyanıncaya kadar bol bol yazın, daha sonra ben bicik bicik barmak atarım konulara.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Üstünü ört yatarken.

3. sayi forumdaslar, oftan puften seylerle medari iftarimizi uykudan alikoymayin. Bize o dinc ve guclu lazim. yogusam bu troller onu yer bitirir o da kontrolu kaybeder girisiverir. zaten yoneticiler firsat kolluyo tekrardan kodese koymak icin.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben uyanıncaya kadar bol bol yazın, daha sonra ben bicik bicik barmak atarım konulara.
    Sen neden erken zipladin ki bugun Reha GAYA.

Hazine kaynakları: Katar'ın ardından, diğer ülkelerle de swap görüşmeleri sürüyor -

hazine kaynakları: Diğer swap anlaşmaları da imzalandıkça kamuoyu ile paylaşılacak-aa/bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Gümrük vergileri ile ilgili şöyle bir not duydum az önce
    Üreticisiniz ürününüz için ara malzeme ithal ediyorsunuz. Buna vergi geldiğinde siz maliyete yansıtmak zorundasınız. İç piyasa için
    Gümrük birliğine tabi bir ülke bu malı vergisiz alacağı için ve gümrük birliğinde bu gümrük vergileri uygulanmadığı için ona karşı maliyet dezavantajı ile karşılaşıyorsunuz diyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Objektif Yazıyı Oku
    10 milyar dolar gelmiyor, dolar karşılığı katar riyali geliyor. Biz onlara TL veriyoruz, onlar bize katar riyali.
    Riyal karşılığı LNG çeker spot piyasada satarız dolar olur.
    Büfede bozacak değiliz.
    Para varsa iş yapmak kolaydır.
    Fikir bir büyüğümüze aittir.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 695/1000 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •