Ben uyanıncaya kadar bol bol yazın, daha sonra ben bicik bicik barmak atarım konulara.![]()
Ben uyanıncaya kadar bol bol yazın, daha sonra ben bicik bicik barmak atarım konulara.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Üstünü ört yatarken.![]()
sayi forumdaslar, oftan puften seylerle medari iftarimizi uykudan alikoymayin. Bize o dinc ve guclu lazim. yogusam bu troller onu yer bitirir o da kontrolu kaybeder girisiverir. zaten yoneticiler firsat kolluyo tekrardan kodese koymak icin.![]()
Hazine kaynakları: Katar'ın ardından, diğer ülkelerle de swap görüşmeleri sürüyor -
hazine kaynakları: Diğer swap anlaşmaları da imzalandıkça kamuoyu ile paylaşılacak-aa/bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gümrük vergileri ile ilgili şöyle bir not duydum az önce
Üreticisiniz ürününüz için ara malzeme ithal ediyorsunuz. Buna vergi geldiğinde siz maliyete yansıtmak zorundasınız. İç piyasa için
Gümrük birliğine tabi bir ülke bu malı vergisiz alacağı için ve gümrük birliğinde bu gümrük vergileri uygulanmadığı için ona karşı maliyet dezavantajı ile karşılaşıyorsunuz diyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
yarın bi 100 daha şaak
kredi faizlerine yansıtında bişiler borçlanalım...
Yer İmleri