Sayfa 701/1000 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Sağlık Bakanı : Yeni vaka sayısı binin altına düştüğünde bu rakam nihai başarının işaret fişeği olacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

21/05/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 20
    Motorinde 12 KRŞ/LT

pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
    Ben de şunu anlamıyorum madem bindireceklerdi niye indirdiler?
    Veya madem indireceklerdi niye bindiriyorlar?
    Var mı fikriniz?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sağlık Bakanı : Sokağa maskesiz asla çıkılmamalıdır , 1,5 metre sosyal mesafeye mutlaka uyulmalıdır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı : Bayram günü virüsün yayılma günü olmamalı , evimizde kalalım asla ziyaret yapmayalım .

Sağlık Bakanı : Mücadelenin daha ne kadar süreceğini bilemediğimiz için hayatı yeniden planlıyoruz."

Sağlık Bakanı : İşyerlerinin girişinde afişlerle uygulanacak kurallar asili olacak , vatandaşlarımız bu kurallara uyulup uyulmadığını mobil uygulamadan oylayabilecek , mobil uygulamayı kullanalım

Sağlık Bakanı : Uygulamadan alacağınız HES koduyla uçak ve şehirler arası yolculuğu bu kodla yapılacaktır . HES kodları takip edilebilecek yaşanabilecek bir virüs durumunda kod üzerinden herkese ulaşabileceğiz

HES kodu :

Sayfa 701/1000 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •