Sayfa 171/865 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Selamlar dostlar...yazmayayım dedim ama dayanamadım...bir insan kızdığı hatta küfrettiği şirketin ya da sahibinin malını niye alır? Ya da neden hep kötüler...topicte devamlı şirket ve patron aleyhine yazılar var...tum bunlar teknik ve temelden uzak...kusura bakmayın ama ALGI OPERASYONUNUN kralı bu topicte yapılıyor...hiç başka bir yerleri suçlamaya gerek yok....

2. Arkadaşım 10 yıldır süren algımı olur

Sen yenisin galiba

3.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    Arkadaşım 10 yıldır süren algımı olur

Sen yenisin galiba
    2006 dan beri Afyon,fmizp,aslan ve Netaş sermaye arttirimlarinda bulunan biri olarak yeni sayılirim...sadece topiclere yazma adetim yoktur....elimdekini övüp elimde olmayanı yerme adetim yoktur..

Çok zamandan beri yazmam topiclere ama artık gına geldi...bir insan sovdugu hisseyi elinde taşır mı?
    Hadi taşıyor diyelim madem beklentisi yok neden hep kötüler... evet tekrar yazıyorum
    ALGİ OPERASYONU nun krali var burada

4. Sayın Riva Kağıt ile ilgili yorum alabilir miyiz sizden beklentiniz nedir bu kağıtla teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by riva Yazıyı Oku
    2006 dan beri Afyon,fmizp,aslan ve Netaş sermaye arttirimlarinda bulunan biri olarak yeni sayılirim...sadece topiclere yazma adetim yoktur....elimdekini övüp elimde olmayanı yerme adetim yoktur..

Çok zamandan beri yazmam topiclere ama artık gına geldi...bir insan sovdugu hisseyi elinde taşır mı?
    Hadi taşıyor diyelim madem beklentisi yok neden hep kötüler... evet tekrar yazıyorum
    ALGİ OPERASYONU nun krali var burada
    bravo cok dogru...at yarisina donmus gibi geldi...hem uzuncuyuz hem de her saniye kademeleri izleme...buyuk resmi gorememe...benim.hedefim yuksek...dusse de fazla alsam diorum....

6.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Sayın Riva Kağıt ile ilgili yorum alabilir miyiz sizden beklentiniz nedir bu kağıtla teşekkürler
    Sayın lalezar, bu hisseyi alıp bekleyen ve dahi bu topici izleyen arkadaşlar gibi elbette kendime göre gördüğüm beklentiler var...ama bunları buraya yazmam doğru olmaz...zira adımız pazarlamaciya çıkar? Neme lazım kardeşim...çünkü herkes aynı hassasiyette değil...

7. Ama o zaman bu topicler niye var herkes kırmadan dökmeden yazsın diye yoksa ne olacağını zaten kimse bilmiyor bilemez..Sayın demisas ben çok uzuncu değilim ama burada çok uzun süreli bekleyen arkadaşlar var onlar size şu an biraz sitemkar olabilir..Ben daha bu şirketi kötüleyen burada kimseyi görmedim herkes hissenin hakkını vermeyen patrona saydırıyor

8.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Ama o zaman bu topicler niye var herkes kırmadan dökmeden yazsın diye yoksa ne olacağını zaten kimse bilmiyor bilemez..Sayın demisas ben çok uzuncu değilim ama burada çok uzun süreli bekleyen arkadaşlar var onlar size şu an biraz sitemkar olabilir..Ben daha bu şirketi kötüleyen burada kimseyi görmedim herkes hissenin hakkını vermeyen patrona saydırıyor
    Bilgi paylasiminda haklısın sayın lalezar.ama inan ki bu ortamda bazı insanlar iyi niyetli olmayabiliyor. Allah herkese bol kazanç nasip etsin...

Sayfa 171/865 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •