Sayfa 716/1000 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Bayramda ev ziyareti diye yaşlıların elini öpme bahanesiyle soygun- darp çok olabilir. yaşlılarınızı bu konuda uyarınız. ( kimseye kapı açmasınlar ) . İyice paranoyak olduk.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 4 günlük yasak için, Luppo ve cola yarın zaten alınacak, onu çok iyi biliyorum.

Aklıma 2 dene litrelik ve bir kasa bira dışında bir şey gelmiyor, ne alayim sizlerin tecrübesi var bu konuda.
    Valla,Reha Bey,bizde ilk defa evde kalmak zorunda olacağız,aklıma kola ve çerez almak geldi nedense..

Küçük yerde yaşamanın bazı avantajları olabiliyormuş...

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bize fatih diye öğretildi. Ben onların yalancısıyım. 1 Murat savaş meydanında sırp milliyetçi tarafından hancerlenerek öldürüldü diye biliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sizin bildiğiniz doğru, 1. Murat devrinde henüz at eğerinde pastırma kurutuyorduk, ticaret pek yoktu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ben de imtiyazlarımı geri istiyorum. madem ki osmanlıya özeniyoruz. İşimize gelen taraflarıyla değil, tümüyle dönelim ! ( ben ne diyorum yahu, ALLAH korusun ). Misal, 4 kadın isterim. İstediğim zaman osmanlı tokadı atacağım köleler isterim. )
    Haha hahha o da bir şey mi . Osmanlı olaydı şuan beylik yönetiyordum. Atatürk ekmeğime daş goydu.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bize fatih diye öğretildi. Ben onların yalancısıyım. 1 Murat savaş meydanında sırp milliyetçi tarafından hancerlenerek öldürüldü diye biliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    1. Murat Osmanlı 'yı beylikten devlete götüren en önemli mihenk taşlarından. Devşirme sistemini kurarken kapütülasyona ihtiyaç duymuş olabilir.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Valla,Reha Bey,bizde ilk defa evde kalmak zorunda olacağız,aklıma kola ve çerez almak geldi nedense..

Küçük yerde yaşamanın bazı avantajları olabiliyormuş...
    Bunlar yani Bizans, Mahmure kenti, Gavur şehrindekiler yaşıyorlar mı sanıyorsunuz, onlar sadece öyle zannediyorlar.

Tavşanlıdaki bin gaymemi, Bizansta ki üç bin gaymeye değişmem, o paraya ancak sürünürüm orada.

Not: Bazısı yine anlamaz, Tavşanlı da harcanan her bin gayme = 3 bin Bizans lirasına eşittir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Benzinde üçte birimi acaba

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    İyice paranoyak olduk.
    Paranoyak olmak iyidir.

Çünkü paranoyak kelimesinin içinde para var.

Sayfa 716/1000 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •