Sayfa 719/1000 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Hukukçu, gukukçu, sosyolog zaten var, müyendis desen şeyini sallasan 3-5 tanesine çarpar, forumun en önemli eksikliği tarihçiymiş meğer arkadaşlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bizim sonradan gelip öğrendiğimiz tabiki çoğu devşirme denizcilik ve Akdeniz kalyonları ilen Atlantige açılsak, ilk büyük dalgada o geminin seren direği götümüze girerdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Anaaa... Ic Egenin bağrındaki yörük deliganlısı okyanus denizciligine soyundu, bu işin sonu hayırlı değil.

Ben, bir çakmaklı eyleme girişmeye gider.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. Sn Reha abi, sen yonetimle yakin iliski icsrsindesin ozellikle bizansli laz la seni kirmaz diye dusunuyorum. Bi zahmet kulagina fisildiyiver G.Ahmed abiyle B.Yasar abiye ozgurluk verilsin. Dunyada kalp kirmaya degmez yahu.

Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sn Reha abi, sen yonetimle yakin iliski icsrsindesin ozellikle bizansli laz la seni kirmaz diye dusunuyorum. Bi zahmet kulagina fisildiyiver G.Ahmed abiyle B.Yasar abiye ozgurluk verilsin. Dunyada kalp kirmaya degmez yahu.
    Ohaaa... Yakın ilişki ney, efendim?

Sn. Güneysuya, Potamya kökenli Bizanslı laz dediğinizi, sakın görmesin!

Yöneticilerin hiç birini sevmem, onlar da benden zaten hiç hazzetmezler.

Bahsettiğiniz ikinci ismin foruma girmesinde herhangi mani yok, ilk isim ise galiba bir müddet sonra girebilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. Tesekkurler uyarin icin, ben aslinda sn yoneticimiz demek istemistim. Onun normal uye oldugu zamanlardan sanaldan tanirim. O vakitler kasip di. Arada bir uyduruktan cadirla yaylalara yaz tatillerine giderdi. Merak etdim simdi onun da dili tutiliyomi?

Bugünkü Merkez Bankası PPK toplantısında pas geçmek için ideal bir gün bence.
    Amaç doları düşürmek ise; hazır kurlar gevşemişken faizi sabit bırakırdım. Piyasa faiz indirimi beklerken ters köşe yapar doların daha da düşmesini sağlardım.
    Ben olsam böyle yapardım. Bakalım ne karar çıkacak.

8. Burada sorayım istedim 5 TL satılan gübre ile 100 TL satılan arasında bir fark var mı dır merak ediyorum .

Diğerleri hayvansal değil galiba o yüzden mi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 719/1000 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •