Originally Posted by
PEMFIGUS
Merhaba, kusura bakmayın nette değildim, ancak görebildim. Öncelikle fonlar konusunda tecrübeli olmadığımı belirtmek isterim. Süreç şöyle oldu... Almış olduğum İstanbul portföyün dördüncü serbest fonu için şirkete telefon edip bilgi istedim. Saolsunlar ilgilendiler. Nitelikli yatırımcı meselesi benim de engelimdi. Ama bu konuda sorun yaşamadım. Sizin beyanınız yeterli, insanlar sizin banka hesaplarınız ya da mal varlığınız konusunda araştırma yapmıyorlar.
Evraklar hem İstanbul Port. hem de işbankası takas hesabı açılması için gerekli evraklar. Risk i anladığınızda dair Vs Vs. Normal hisse senedi işlemleri için aracı kurumda imzaladığınız evraklar işte. Fazladan risk bildirimi sözleşmeleri ve işbankası takas hesabı evrakları.
Fonun alış ve satış işlemleri, haftanın bir günü yapılıyormuş nedense.. Salı günü kapanış fiyatı ile çarşamba işlem yapılıyor. Ama emri pazartesi günü telefonla veriyorsunuz. Yada müşteri temsilcinizin WhatsApp hesabına mesaj gönderiyorsunuz onlar arıyor sizi. Sözlü emir alıp pazartesi kayda girip çarşamba günü emiri gerçekleştiriyorlar.
Yani şimdilik deneyimim bu kadar. Bol kazançlar dilerim
Yer İmleri