viob 30 da beklentim
114 şimdi.
Vadelide en yüksek rakam
119.050 oldu 💓💓💓
Xu100 de ise :103.223
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
savruluyor şahit.
tam yeri
Shortcu arkadaşlar dikkat etsin
Lütfen 🙏
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Amac o değilmi %11 enflasyon suan mevduat %7 civarında. Peki buna yabancı neden müsade edıyor. !! Hayatında borsa görmemıs yılların mevduatcıları %7 mevduatı ve gelen fahiş zamları görünce ben napıcam derken borsa kapısı acılıyor. Herkes geliyor sende gel. Benım mehmet amcam ayşe teyzem bilmediği borsaya girince bu işlere müsade veren cezalandırmayan yabancıda usulca toz oluyor. Evet 269 bın yeni yatırımcı sırrı burda. Bu indirimle beraber 500 bın olması içten değil.
Sıradan vatandas için algı herşeydir. Borsa 120 bın dolar 5.85 iken berberde bir emekli amca reis doların gitmesine izin vermez. Bende paramı borsaya yatırdm meger ne kolaymıs kazanmak diyordu. Ne aldn dedm petkm dedi. Ne iş yapar petkm dedm bilmem bankacı al cıkar dedi aldm 3 kurus cıktı kar ettm 3 kurus düşerse alacam dedi. Evet o amca 4 20 de petkm alıp satarken 15 gün sonra çöküşte petkımı 2 60 da gördü. Ben bidaha o amcayı görmedm.
Bu işler böyledir. Bankada ki dolarları mevduatta ki paraları ceken insan borsadan baska caresi yokmus gibi kalıyor. Bu kimin işine geliyor kim yol verıyor oraya odaklanın.
Yer İmleri