Sayfa 957/992 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Benım anladıgım eldeki 3 5 milyar dolar hisselerde kitlendi kaldı. Yabancı yok taze kan lazım. Biraz dolardan cıkan gelsın altınada vergiyi koy faiz zaten yerle bir. Varlık fonu parasını kurtarmaya calısıyor olabilir size komık gelecek ama ben böyle düşünüyorum.

Paranın yok zamanında deli para 3 5 milyar dolar. Yabancı cıkısı yılbasından bu yana hisselerde 3.5 milyar dolar
    Yabancının sattığıklarını Alırken güzelde. yabancı sattıklarını tekrar almayacağına göre . mallar ellerinde kalır. yerli küçük yatırımcı ile bu iş yürümez. teker bir süre sonra patlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Benım anladıgım eldeki 3 5 milyar dolar hisselerde kitlendi kaldı. Yabancı yok taze kan lazım. Biraz dolardan cıkan gelsın altınada vergiyi koy faiz zaten yerle bir. Varlık fonu parasını kurtarmaya calısıyor olabilir size komık gelecek ama ben böyle düşünüyorum.

Paranın yok zamanında deli para 3 5 milyar dolar. Yabancı cıkısı yılbasından bu yana hisselerde 3.5 milyar dolar
    Dostum hiç dikkatini çekmiyor mu. Bim, tcell, koza, thyao, aselsan ile borsayı sürekli yukarı çekiyorlar. Diğer yüz hisselerini tavan çektire çektire bunu daha da yukarı çekiyorlar. Para basmak serbest zaten [emoji23][emoji23][emoji23]

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku

Varlik fonu trader olmaya kalkarsa sonuç yabancı butun hisseleri çakar.
    Bu fiyatlarda cikan yabanci da bu fiyatlardan buralara zor gelir.
    1.3-1,5 cent ten ciktigina gore gelirse ancak 0,5 cent bolgesinde gelir. Hisseler temettu vermeyip zarar yazmaya baslayinca hic bir yabanci elinde hisse tutmaz. Bizim vergilele yabanciya resmen kiyak cekiliyor.
    Biz simdilik 1 cent bekleyelim, sonrasinda duruma bakalim
    Bol sanslar

4. Kucuk senetlerdeki bu hareketler, bataklik bolgesine girecegimizi gosteriyor,
    Bankalardan fazla miktarda cikmanin tek yolu bu, Bankalarda satis bitince sira zarar eden sanayiye gelecek, onlari satarken de bankalari toplarlar, Bist icin nerden baksak cikis icin en az 2 yil lazim.
    Hisselere bence 2 yildan once el atmak cok riskli

5. Dostum... Varlık fonu yabancının sattığı hisseyi almaz mantıken... Zaten hakim oldukları hisselerle istediğini yapıyor elemanlar...
     Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Varlik fonu trader olmaya kalkarsa sonuç yabancı butun hisseleri çakar.
    Bu fiyatlarda cikan yabanci da bu fiyatlardan buralara zor gelir.
    1.3-1,5 cent ten ciktigina gore gelirse ancak 0,5 cent bolgesinde gelir. Hisseler temettu vermeyip zarar yazmaya baslayinca hic bir yabanci elinde hisse tutmaz. Bizim vergilele yabanciya resmen kiyak cekiliyor.
    Biz simdilik 1 cent bekleyelim, sonrasinda duruma bakalim
    Bol sanslar

6. dow toparlamaya başldı......
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Dostum... Varlık fonu yabancının sattığı hisseyi almaz mantıken... Zaten hakim oldukları hisselerle istediğini yapıyor elemanlar...
    Varlık fonunun elindeki senetleri bilmiyoruz.
    Yabanci iki yildir her ay senet satiyor. Ky bu kadar para olmadigina gore, bu para nerden geliyor..

8. 5 milyar dolar ile dünya da türev piyasalara girsin. 10 a katlayıp cıksın belkı buda komık gelecek ama sakura acıp para bekleyip rezil olacagına kendı göbeğini kendı kessin.

Zaten demıyormuydu ben ticarethane gibi yöneticem ülkeyi. Ticaretten anladıgı sadece içindeki malı satmak galiba mal kalmadı gitsin biraz para kazansın.

Sayfa 957/992 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •