Sayfa 751/899 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Alanlı bey, sanıyorum iptal için gözümüzü spk 'ya değil rekabet dikmeliyiz .
    Güzel bilgiler paylaşıyorsunuz, teşekkürler.
    Sermaye Piyasaları Kurumu
    Birleşme talep eden adına birşeyler ters gidiyor 24 gün geçti ses yok. Çimento haftasında onayı almıştı. Rekor sayıda şikayet gittiğini tahmin ediyorum. Bizim gördüğümüz, duyduğumuzun haricinde ensesi kalınların, fonların, yabancıların şikayetlerini de düşününüz. Ben SPK'da umutluyum, gerekeni yatırımcı olarak yaptım. Sakince sonucu bekliyorum. 24 gündür bir haber yoksa benim telaşlanmam gereken bir şey yok.

Rekabet Kurumu
    Herkesin normal bir prosedur olarak gibi düşündüğü Rekabet Kurulu Onayı yeni teklifin kanunlaşması durumunda çok şey değiştirebilir. Ama çok teknik bir konu. Yorum yapamam. Bilgi olarak haberi paylaştım. Zamanla göreceğiz. Kanunlaşacak mı? Birleşmeye onay gelecek mi?

İç Hukuk
    Ben dahil çok kişinin başvuracağını düşünüyorum.

Dış Hukuk
    İç hukuktan aradığını bulamayanların son şansı. Ama buraya kadar iş uzamaz diye düşünüyorum.

2. SPK Biran önce sonuçlandırmalı bekledikçe sıkıntı artıyor.Haftaya Cuma da temettü haftası bunlarda her pislik beklenir.....Bizi Aylardır esir aldı.Bu birleşme olmasaydı bu gün SODA ne olurdu kim bilir....

3. Rekabet kurulu haberi birleşme ile ilgili midir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. [QUOTE=fellucede;4457541]SPK Biran önce sonuçlandırmalı bekledikçe sıkıntı artıyor.Haftaya Cuma da temettü haftası bunlarda her pislik beklenir.....Bizi Aylardır esir aldı.Bu birleşme olmasaydı bu gün SODA ne olurdu kim bilir....[/QUOTE

Soda yatırımcısının hissenine sahip çıkacağına inanıyorum. Umarım haklı çıkarım.

5.  Alıntı Originally Posted by fellucede Yazıyı Oku
    SPK Biran önce sonuçlandırmalı bekledikçe sıkıntı artıyor.Haftaya Cuma da temettü haftası bunlarda her pislik beklenir.....Bizi Aylardır esir aldı.Bu birleşme olmasaydı bu gün SODA ne olurdu kim bilir....
    Umarım hep beraber yaşayıp göreceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Rekabet kurulu haberi birleşme ile ilgili midir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hayır, birleşme ile ilgili olsa sadece Trakya Cam olmazdı.

7. [QUOTE=alanlı;4457561]
     Alıntı Originally Posted by fellucede Yazıyı Oku
    SPK Biran önce sonuçlandırmalı bekledikçe sıkıntı artıyor.Haftaya Cuma da temettü haftası bunlarda her pislik beklenir.....Bizi Aylardır esir aldı.Bu birleşme olmasaydı bu gün SODA ne olurdu kim bilir....[/QUOTE

Soda yatırımcısının hissenine sahip çıkacağına inanıyorum. Umarım haklı çıkarım.
    Bence soda hissesi yatırımcısına sahip cikmasi gerekir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Tam bu noktada aklıma takılen şey; düz mantık bakarsak İş bankasındaki siyasi pay konusunun sonuç yönü ile Şişe (%67 + %8 iş bankası) birleşme/yeniden değerleme konusunun sonuç yönü devlet açısından tam bağımsız mıdır sizce?
    Tam anlayamadım, kusura bakmayın. Biraz daha açar mısınız?

Sayfa 751/899 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •