2020/1 2019/4 den çok cüzi de olsa iyi gelmiş zaten. Tabi bu bana göre. Siz TL olarak bakarsaniz kötü dersiniz ama favök ünün yaklasık yüzde doksani döviz olan firmaya maalesef ben TL olarak bakamam. Ve dolar bazinda o kadar yatirim giderine ragmen bilanco bence güzel. Kur farkı olayına gelirsek, evet bu konuda zaten daha önce de nette zarar etmiyordu ya da 200-300 bin dolar civarında ediyordu ama bu çeyrek kurdan fazla zarar yazmis ama ben beklentimi zaten hep 10-15 aşağı ya da yukarısı tahmin ediyorum. Zaten burada birine de beklentimi covid 19 öncesi belirtmistim ama malum fiyatlar bir anda asiri dusunce 20 günün önemi bayağı önemli oldu. Ama bu kur olayini tahmin etmek tabiki imkansiz. Covid nasil etkiler bilemem ama alacaklar tahsil oldugu surece zaten bu ceyrek ayrilan karsiliklar son ceyrekte yine pozitif olarak yansiyacaktir. Merak etmeyin daha önceden zaten beklentimi mart ayi icinde özelden paylastigim insanlar var. O zaman 100mn TL net kardi beklentim ama elektrik fiyatlari bir anda tepetaklak olunca tabi 80 cektim onu. Tabi +- 15 de var. Ama burada önemli olan tahminimde yaklaşmam degil zaten. Bu bilanço benim icin negatif degildir ve son aciklanandan com az daha iyidir. Kötü diyen nedenini söylesin burada yani. Ama sadece net kara bakip soylemesin. Sonucta öyle bakarsak 2019 da 2017 den kötü olur. YTD.
 Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
Temelden pek anlamam, teknikten biraz anlarım. Grafikte olmuşu yorumlamak çok kolaydır. Bu da buna benzemiş
Geçmişte aşikar olan, burada gaflet olmuş

Geldik, gidiyoruz..
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.