Sayfa 765/1000 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Biri de demis ki Ertan beyin tek çekilmiş fotoğrafı yok mu [emoji1787][emoji1787]
    Twitter yorumu
    Havadan karşıma böyle biri inse o hiçbir şey yapmadan ben canımı teslim ederim vesselam..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bu ise de oldukca ayarim benim 96 model külüstür vardi e200 muayene istasyonuna gittim, aracin motor numarasi okunuyormuş, adam egilip bakmak zahmetinde bulunmuyor, muayene tekrari verdi gittim spreyle hallettiler gecti diger muayenede de cam suyu olmadigi icin elediler, neyse cam suyu koyduk da gecti muayeneden.

Sirada beklerken icerde tanidigi olan çürümüş çalışmayan arabalari geciriyor, birgun hurdalikta olmasi gereken bir şahin calismadi, iterek çalıştırdılar arabanin her yeri dökülüyor ama icerde tanidigi oldugu gecti muayeneden.
    benim arabam her şeyı sağlam muayeneden bırakılmıştı 2012 de, nedeni de ruhsatta 4 kişiilik yazıyomuş 5 koltuk varmış. dedim bundan polis sorumlu ruhsatı ben mi yazdım. Adamlar dedi ki içişleri genelge yayınladı ruhsatındaki yanlışları düzeltmeyenler muayeneden geçemez diye Ulan ben ruhsatta bir değişiklik yapmadım ki kontrol edeyim dedim. neyse bıraktılar beni. Bizim bir arkadaş pendik tuvturkten birine para verip 95 model silecekleri bile çalışmayan arabasını sorunsuz geçirdi muayeneden.

3.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    benim arabam her şeyı sağlam muayeneden bırakılmıştı 2012 de, nedeni de ruhsatta 4 kişiilik yazıyomuş 5 koltuk varmış. dedim bundan polis sorumlu ruhsatı ben mi yazdım. Adamlar dedi ki içişleri genelge yayınladı ruhsatındaki yanlışları düzeltmeyenler muayeneden geçemez diye Ulan ben ruhsatta bir değişiklik yapmadım ki kontrol edeyim dedim. neyse bıraktılar beni. Bizim bir arkadaş pendik tuvturkten birine para verip 95 model silecekleri bile çalışmayan arabasını sorunsuz geçirdi muayeneden.
    O da bir şey mi benim 0 benzinli arabamın ruhsatı dizel diye çıkmıştı,hatta satıcıyla şakalaşmıştık;bak arkadaşımın başına geldi benimde gelmesin diye,kampanyadan aldığımız için ruhsatlar biraz geç teslim edilmişti,sonra bende bir baktım....

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/yzbprice/...63960924807174

Resmi sen paylaş abi ben ceza yemeyem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Suça teşvikte, ceza sebebidir.

Mustafa beyin sabrını sınamayalım, her ne kadar bana hoşgörüsü olsa bile.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    O da bir şey mi benim 0 benzinli arabamın ruhsatı dizel diye çıkmıştı,hatta satıcıyla şakalaşmıştık;bak arkadaşımın başına geldi benimde gelmesin diye,kampanyadan aldığımız için ruhsatlar biraz geç teslim edilmişti,sonra bende bir baktım....
    Tanıdık bir abimin doğum tarihi 1957 ehliyete yazmışlar 1987, trafikcinin biri sen 7 yaşındamısın diye ehliyetini kırmış.

Babam da, senin gibi geri zekalı trafikcinin biri yazdı onu oraya, deseydin demişti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Konu neyim yok, ben biraz daha gezdirmeye gider.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tanıdık bir abimin doğum tarihi 1957 ehliyete yazmışlar 1987, trafikcinin biri sen 7 yaşındamısın diye ehliyetini kırmış.

Babam da, senin gibi geri zekalı trafikcinin biri yazdı onu oraya, deseydin demişti.
    Ciddi sıkıntıları oluyor bu tür hataların esasında,birde anlayışsız birine denk gelirseniz,0 arabayı muayeneye sokmam istendi kabul etmedim,en son Ankara dan bir şekilde çözmüşlerdi..

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Amerika , Rusya ve Çin bu hastalık işini kıvıramaz. Avrupa parçalayıp gidiyor. Dünya lideri ülke koltuğu boş kalacak . Arap 'larda beceremez, Hintliler çok pis . Geriye kim kalıyor?

1 TL 7 dolar olacak , yol yakınken dönün. Gittiğiniz yol, yol değil.

Bir dost.
    Irak savaşı başladığında 1 dinar 5 dolardı. O iş o şekilde olsaydı,şimdi Saddam dünya lideriydi.

Sayfa 765/1000 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •