Sayfa 159/579 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Secbul abi haklısın, herkes satarken al, herkes alırken sat, bu cümle elbet değişmeyecek. Sadece Orhan Gencebay gibi 40 yıl emek ver sonra parayı borsada bırak olmamalı. Borsa yatırımcısını koruyan hiç bir düzen yok. Dolar bazlı endeks bunu gösteriyor. Birde devlet olmadan biz olmayız görüşü var, benim olmam önemli değil, sanki birileri devlet olmasın diye Orhan Gencebay gibi 40 yıllık merkez bankası paralarını yanlış yerde kullanıyor. 4,5 ayda 33 milyar dolar rezerv nereye gitti. Bunun cevabını bulursam başımı secdeden kaldırmam. Namazı bozan haller içindeyiz.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Öncelikle tüm forum üyelerine iyi bayramlar dileriz.

Yeni forum açıldığından bu yana süresiz olarak forumdan yasaklanan nicklere bir af getiriyoruz. Bugün gün içi bu banları yavaş yavaş açmaya başlayacağız, banları açılan üyelerimizin yeniden forum kurallarına uymaması halinde herhangi bir uyarı olmadan hesaplarının tekrar açılmamak üzere kapatılacağını bilmelerini isteriz.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...17#post4462017
    Bayram özelinde güzel bir karar, teşekkür ederiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,291
    Blog Entries
    1
    Evet orman yanarken tüm primatlar aynı yöne kaçar ama unutmamak gerekir ki üretim yapan ağaçlar yanmakta ve tohumları bugünü beklemektedir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,291
    Blog Entries
    1
    Borsa yatırımcısı koruyan yasa olması için aslanın aslanı yemesi gerekir ki yiyen aslan başıma gelmesin desin. Aslanlar antilop yerken yasa filan olmaz. Gelişmiş ülkeler bunu yaşadıkları için yasaları öyle.

Psikolojik YAS süreci

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Eregliye %20 zam geldi ile obezite arasindaki bagi bayagi bir kurmaya ugrastim!
    ereğli mi
    muhaahaaaaa
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,291
    Blog Entries
    1
    Devlet senden canını bile feda etmeni isteyebilir onun için 40 yıllık paranı borsada bırak sadece yanlış yatırımdır. Daha fazla kazanma dürtüsünden başka bir şey değil. Bazende hayatta kalayım diğerlerinden banane tarzı işler olur osmanlı son hali gibi.. sonra doğal seleksiyon elbet galip gelir. Yangın geçer topraktan tohumlar fışkırır

Psikolojik YAS süreci

7. Vergiye ait yorumlar pazartesi veya piyasalar açıldığında daha net görülecektir. Mevcut üstüne 4 kat vergi getirildi. Bir arkadaş şöyle yazmış; tarihe not düşelim, her şey iban verilerek başlamıştı.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Öncelikle tüm forum üyelerine iyi bayramlar dileriz.

Yeni forum açıldığından bu yana süresiz olarak forumdan yasaklanan nicklere bir af getiriyoruz. Bugün gün içi bu banları yavaş yavaş açmaya başlayacağız, banları açılan üyelerimizin yeniden forum kurallarına uymaması halinde herhangi bir uyarı olmadan hesaplarının tekrar açılmamak üzere kapatılacağını bilmelerini isteriz.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...17#post4462017

Hayirli olsun, psikopatlarin hepsinin de bayrami kutlu olsun diyelim!

Sayfa 159/579 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •