Sayfa 27/1006 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Eğer borsaya da çökerlerse düşüş çok hızlı olur. Tahvil, bono, mevduat, pof gibi riski az varlık değil borsa. Belki de dövizden dahi daha riskli bir yatirim aracı. Panik ortamı oluşursa stoplar çalışır. Gerisini siz düşünün.

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Devletin koyduğu kurallar ile devletin yönettiği borsa düşmez.

2.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ben borsaya çöker demedim.. Ford misal yatırımcıya dağıtacağı temettüyü dağıtmaması yada yatırımcıya değil devlete akması için bir yasal düzenleme yapabilir.. Bugün olmaz gibi geliyor ama ben bekliyorum böyle bi düzenleme 1 2 yıl içinde
    Eşkıya mısın, başkasının malına çökeceksin : D

Ne içiyorsunuz siz ya

Ama sizin gibiler yönetmiyor neyse ki ülkeyi..Borcuna sadık olmak, her zaman şeref itibar getirir. Eşkıyalıkla olmaz bu işler.

3.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Eşkıya mısın, başkasının malına çökeceksin : D

Ne içiyorsunuz siz ya

Ama sizin gibiler yönetmiyor neyse ki ülkeyi..Borcuna sadık olmak, her zaman şeref itibar getirir. Eşkıyalıkla olmaz bu işler.
    Bunu ilerde tartışırız.... Ben bu saatten sonra devletin şirketlerin temettü dağıtım politikalarına müdahele edeceğini düşünüyorum.. Konuyu başka bi yere çekmeyin..

4.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ben borsaya çöker demedim.. Ford misal yatırımcıya dağıtacağı temettüyü dağıtmaması yada yatırımcıya değil devlete akması için bir yasal düzenleme yapabilir.. Bugün olmaz gibi geliyor ama ben bekliyorum böyle bi düzenleme 1 2 yıl içinde
    Borsa yatirimi firmalara hisseniz oraninda ortak olmanizi saglayan kar ve zarar riski paylasimidir. Temmettu ve sermaye artirimlari bunun iki ana damardir, ikincisi de yatirim yapip ortaklik sagladiginiz firma ortakligini satis veya alisinizdir. Bahsettiginiz temmettulerin devlete aktariminin ne finansal ne hukuksal bir duzenlemesi mumkun degildir. Sayet bu yapilir ise bu yatirim aracinin adi borsa olmaz daha trade alt yapili al sat yapilan bir piyasa olarak adlandirilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Bunu ilerde tartışırız.... Ben bu saatten sonra devletin şirketlerin temettü dağıtım politikalarına müdahele edeceğini düşünüyorum.. Konuyu başka bi yere çekmeyin..
    İyi sacmalamissin..ne iciyorsun merak ettim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. aktifbank koştura koştura websayfasını düzenlemiş..yüzde 10 stopaj kaldırılmış, yüzde 15 olmuş..60 gün bekletin +1 faiz yüzde 10 veriyoruz ha demiş..

artık aktif bono almak için bir sebep kalmadı. devlet garantisi de yok zaten..riske girmeye değmez..her ay 8-10k lık bono alıyordum..artık başka birşeyler düşüneceğiz.

Ben cuma günü aldım 1.65 puan 10 ay cebimde kalıcak .

8.  Alıntı Originally Posted by ivarol44 Yazıyı Oku
    İyi sacmalamissin..ne iciyorsun merak ettim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Artık sizin gibi sabit fikirlileri engelleyip geçiyorum

Sayfa 27/1006 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz