Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5240 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by GÖKAY5 Yazıyı Oku
    sermaye pıyasası kurulu tabi şirketler hakkındaki sermaye artışına bağlı kanun ve ayrıntıları ;

SPK’ya Tabi Halka Açık Anonim Şirketlerde Bedelli/Bedelsiz Sermaye Artırımı ve Yeni TTK’da Son Yapılan Önemli Değişiklikler
    I- GİRİŞ

Bilançoda sermayeye eklenmesine mevzuatların izin verdiği fonların bulunması halinde, bu fonlar sermayeye dönüştürülmeden, sermaye taahhüt edilmesi yoluyla sermaye artırılamaz. (İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında işlem gören şirketler bu maddeden istisnadır). Hem bu fonların sermayeye dönüştürülmesi hem de aynı zamanda ve aynı oranda sermayenin taahhüt edilmesi yoluyla sermaye artırılabilir. Artırım genel kurul veya yönetim kurulu kararının ve esas sözleşmenin ilgili maddelerinin değişik şeklinin tescili ile kesinleşir. Tescil ile o anda mevcut pay sahipleri mevcut paylarının sermayeye oranına göre bedelsiz payları kendiliğinden iktisap ederler. Bedelsiz paylar üzerindeki hak kaldırılamaz ve sınırlandırılamaz; bu haktan vazgeçilemez

Esas sözleşme veya genel kurul kararıyla ayrılmış ve belirli bir amaca özgülenmemiş yedek akçeler ile kanuni yedek akçelerin serbestçe kullanılabilen kısımları ve mevzuatın bilançoya konulmasına ve sermayeye eklenmesine izin verdiği fonlar sermayeye dönüştürülerek sermaye iç kaynaklardan artırılabilir (Yeni TTK md. 462/1).

GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE SPK YAYIMLAMIŞ OLDUĞU TEBLİĞ İLE BEDELSİZ POTANSİYELİ OLMASINA RAĞMEN BEDELLİ SERMAYE ARTIŞI YAPAN ŞİRKETLERE İSTİSNA HÜKMÜ TANIMIŞ VE BEDELLİ SERMAYE ARTTIRIM YOLUYLA YATIRIM YAPMA İMKANI TANIMIŞTIR.
    İŞİN ÖZÜ SPK'NIN SERMAYE ARTIŞINI ONAYLAMAMASI İMKANSIZDIR.ARA ARA BURAYA GELİP BİLGİSİZLİKLERİNDEN ORTALIĞI KARIŞTIRANLAR OLACAKTIR.

HEDEFİNİZE KİLİTLENİN.MEVZUATLA İLGİLİ ÇEKİNCELERİNİZ OLDUĞU ZAMAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.
    BOL KAZANÇLAR
    BİZ O ORTALIK KARIŞTIRMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞI HİÇ MÜHİMSEMEDİK BİLE. TAM AKSİNE HİSSE SAYIMI ARTIRDIM

2.  Alıntı Originally Posted by trader42 Yazıyı Oku
    biz o ortalık karıştırmaya çalışan arkadaşı hiç mühimsemedik bile. Tam aksine hisse sayımı artırdım
    zaten bedellı haberı cok eskılerde gelmıstı.o tarıhte kımse cıddıye almamış.ne zaman dıllendı haber o zaman revaçta olmuş.

Bedellı haberı geldıgınde hısse 190 cıvarlarındaydı.o tarıhten berı toplarım sevdıgım ınsanlara anlatırım.
    Esas fırtına ruchanlar acılınca kopacak.demedı demeyın.

Cuma gunu kapanıs seansında karanlık odada tavana kadar ne var ne yok aldılartavanı gordu hısse... Sonra saldılar goren var mı ?

3.  Alıntı Originally Posted by gökay5 Yazıyı Oku
    zaten bedellı haberı cok eskılerde gelmıstı.o tarıhte kımse cıddıye almamış.ne zaman dıllendı haber o zaman revaçta olmuş.

Bedellı haberı geldıgınde hısse 190 cıvarlarındaydı.o tarıhten berı toplarım sevdıgım ınsanlara anlatırım.
    Esas fırtına ruchanlar acılınca kopacak.demedı demeyın.

Cuma gunu kapanıs seansında karanlık odada tavana kadar ne var ne yok aldılartavanı gordu hısse... Sonra saldılar goren var mı ?
    adamlar iki yönlü kazanıyor hisse brüt takasta olduğu için önce diptekileri toplayıp mesela 3000 tane topladıysa tavana sür önceden elinde olanların birazını dağıtıyor(mesela 1500 tanesini ) sonuç olarak 1500 tane ekstradan toplayıp gün içinde tradesini de yapmış oluyor adamlar

4. Gokay5 ve sen işi biliyorsunuz.
     Alıntı Originally Posted by trader42 Yazıyı Oku
    adamlar iki yönlü kazanıyor hisse brüt takasta olduğu için önce diptekileri toplayıp mesela 3000 tane topladıysa tavana sür önceden elinde olanların birazını dağıtıyor(mesela 1500 tanesini ) sonuç olarak 1500 tane ekstradan toplayıp gün içinde tradesini de yapmış oluyor adamlar
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by dostel Yazıyı Oku
    gokay5 ve sen işi biliyorsunuz.

Mı 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aziz dostum.saygılarımı sunarım.

Mal dagıtıyorlar cakıyorlar sudur budur turundekı yazıları okuyorum ..

Gun ıcerısınde alış kademelerıne yazılanlara bakıyorum. 3 lot 5 lot 11 lot 25 lot .....

Mala basarak dagıtıyorlarmış malı.

Buyursunlar bassınlar 3 lota 5 lota 15 lota....
    Yahu ben kendı elımdekı lotların hepsını satamıyorum koskoca işbank o kadar malı nasıl basacak 3-5 lot alıs bekleyen tahtaya....

Bu tahtada mal dagıtmak ıcın once bedellıyle pıyasadakı malların cogalması derınlıgı lazım.sonra kredılı ıslemlerın acılması lazım....

Dip yapınca 100-150 lotla, bak bıraz sonra kaldıracaklar dıyorum nereden bılıyorsun dıyorlar...

100-150 lotla tahta mı basılır dıyorum gerizekalımısın sen aklın bu kadar mı çalışıyor dıyorum!!!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by GÖKAY5 Yazıyı Oku

Gun ıcerısınde alış kademelerıne yazılanlara bakıyorum. 3 lot 5 lot 11 lot 25 lot .....

Yahu ben kendı elımdekı lotların hepsını satamıyorum koskoca işbank o kadar malı nasıl basacak 3-5 lot alıs bekleyen tahtaya....

Bu tahtada mal dagıtmak ıcın once bedellıyle pıyasadakı malların cogalması derınlıgı lazım.sonra kredılı ıslemlerın acılması lazım....

Dip yapınca 100-150 lotla, bak bıraz sonra kaldıracaklar dıyorum nereden bılıyorsun dıyorlar...

100-150 lotla tahta mı basılır dıyorum gerizekalımısın sen aklın bu kadar mı çalışıyor dıyorum!!!!!!
    Satacak olan satamasın diye de alış miktarları az olabiliyor iyi hissetmek lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. ))))))))))))))

Alıntı Originally Posted by gökay5 Yazıyı Oku

yapamazlar.basamazlar.kac gun once soyledım.oyle olmuyor o işler .bır yerde bekletecekler bır süre
    satanın elınden alacaklar.asıl esaslı harekat bolundukten sonra ruchan eskı yenı olunca ..cunku orası başka dünya..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •