Sayfa 854/1000 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Eski Çalışma ve sosyal Güvenlik bakanı Yaşar Okuyan, katıldığı bir Youtube yayınında Ankara kulislerinde konuşulan senaryoyu aktardı. Okuyan, 63 AKP milletvekilinin istifa ederek Ali Babacanın kurduğu DEVA Partisine katılacağının konuşulduğunu aktardı.
    Kendisine bu bilgiyi önemli bir kaynağın aktardığını söyleyen Okuyan, asıl amacın AKP den istifaları önlemek olduğunu belirtti. Kaynak: www.abcgazetesi.com

Pek aklım kesmedi, fakat ben siyasete beygir gözlüğü ilen baktığımdan belki görmüyorumdur, sizlerin bu konuda fikri nedir?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    konuya dönelim arkadaşlar: dolarda acaip işler oluyor, bankaların tümü makasları acaip açmış. düşüş gelecek sanki.
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Ben bu grafiği koyduğumda dikkate alan olmamıştı.

Zaten "kökü kemirilen ağaçları yola devirecekler" dediğimde de bir tek sn ressam dikkate aldıydı.
    ayın 11 inde dolar fiyatı 7.09 iken dediğimde beni dikkate alan olmuş muydu ki!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Eski Çalışma ve sosyal Güvenlik bakanı Yaşar Okuyan, katıldığı bir Youtube yayınında Ankara kulislerinde konuşulan senaryoyu aktardı. Okuyan, 63 AKP milletvekilinin istifa ederek Ali Babacanın kurduğu DEVA Partisine katılacağının konuşulduğunu aktardı.
    Kendisine bu bilgiyi önemli bir kaynağın aktardığını söyleyen Okuyan, asıl amacın AKP den istifaları önlemek olduğunu belirtti. Kaynak: www.abcgazetesi.com

Pek aklım kesmedi, fakat ben siyasete beygir gözlüğü ilen baktığımdan belki görmüyorumdur, sizlerin bu konuda fikri nedir?
    Amerika kimi parlatirsa o kazanır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    ayın 11 inde dolar fiyatı 7.09 iken dediğimde beni dikkate alan olmuş muydu ki!
    Demişim.
    Demişsin.
    Demiş.
    Demişiz
    Demişsiniz.
    Demişler.

konuya dönelim arkadaşlar: dolarda acaip işler oluyor, bankaların tümü makasları acaip açmış. düşüş gelecek sanki.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu da muhaliflerin ıslak rüyası. Her seçim de AKP 'yi parça pincik ediyorlar ama sıkar o işler biraz .

Büyük şeherlerde yaşamanın cazibesi, çemberde dikelecekmişiz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Büyük şeherlerde yaşamanın cazibesi, çemberde dikelecekmişiz!
    Abi o çimenlere ben zaten oturmam,
    Orada doğayla buluşan köpeğin haddi hesabı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 854/1000 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •