Artan

42,30 9.98 17:20
51,70 9.95 17:20
55,85 9.94 17:20
15,49 9.94 17:20
293,00 9.94 13:55
Artan Hisseler

Azalan

2,07 -10 17:20
78,30 -10 17:18
9,45 -10 17:20
112,60 -9.99 17:20
9,47 -9.98 17:20
Azalan Hisseler

İşlem

11.252.753.957,75 17:20
10.098.252.392,30 17:20
7.801.644.331,40 17:20
7.074.226.871,05 17:20
7.057.223.063,92 17:20
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1472 madde; 1 - 8 arası.

Konu: LKMNH - Lokman Hekim Sağlık

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu şirketi iyi yönetebilselerdi eğer bu kadar faiz gideri oluşturmazlardı.İyi insan kaynağı oluşturabilmiş olsalardı ucuz para kaynağı yaratabilmiş olsalardı sonuç çok daha farklı olabilirdi.Helva yapmak için gerekli mahareti oluşturamadıkları için iyi yönetim gerekiyor ama ortada iyi bir yönetim yok.Bu ülkenin potansiyeli sayesinde ayakta durabilen şirket halen uyuz uyuz yönetilmeye devam ediyor.Kuruluşundan beri hiç bir mali başarı performası ortaya koyamayan siyasal islamcılar ne gündemi ne geleceği görebiliyorlar.Hastane binalarına parti bayrakları ile donatıp ideolojik bir çekim merkezi oluşturanlardan başarı beklemek hayal olmaz.Çine yapılan süt ihtacatının serbestleşmesini fırsat oluşturmasını beklemek bu iş bilmez çözüm yerine sadece bahane üretenler ile sadece bir hayal olarak kalmaya devam edecektir.Fırsatları değerlendiremeyen başarı hikayesi üretemeyen 3 yılda bir hastaneyi bitiremeyen bu sürede borçlanıp nakit geliri sağlayamadan sadece faiz ödeyen bir zihniyetin başarılı olması mümkün olamaz.Bunca yıldır bilmiyorsan öğrenirsin onu da beceremeyen badem bıyık ordusu.Tek istenilenin iyi yönetilmesi ve işini bilen kişilerin işinin başına gelmesi.2012 yılına göre kısa vade borçları yaklaşık yüzde 430 artmış uzun vade borçları yüzde 1200 artmış yönetim giderleri yüzde 500 artmış ve buna sağlık büyüme diyen bir zihniyet ile karşı karşıyayız.Bu nedenlerden dolayı aldıkları maaşlar haram olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by Mäzzonetto Yazıyı Oku
    Bu şirketi iyi yönetebilselerdi eğer bu kadar faiz gideri oluşturmazlardı.İyi insan kaynağı oluşturabilmiş olsalardı ucuz para kaynağı yaratabilmiş olsalardı sonuç çok daha farklı olabilirdi.Helva yapmak için gerekli mahareti oluşturamadıkları için iyi yönetim gerekiyor ama ortada iyi bir yönetim yok.Bu ülkenin potansiyeli sayesinde ayakta durabilen şirket halen uyuz uyuz yönetilmeye devam ediyor.Kuruluşundan beri hiç bir mali başarı performası ortaya koyamayan siyasal islamcılar ne gündemi ne geleceği görebiliyorlar.Hastane binalarına parti bayrakları ile donatıp ideolojik bir çekim merkezi oluşturanlardan başarı beklemek hayal olmaz.Çine yapılan süt ihtacatının serbestleşmesini fırsat oluşturmasını beklemek bu iş bilmez çözüm yerine sadece bahane üretenler ile sadece bir hayal olarak kalmaya devam edecektir.Fırsatları değerlendiremeyen başarı hikayesi üretemeyen 3 yılda bir hastaneyi bitiremeyen bu sürede borçlanıp nakit geliri sağlayamadan sadece faiz ödeyen bir zihniyetin başarılı olması mümkün olamaz.Bunca yıldır bilmiyorsan öğrenirsin onu da beceremeyen badem bıyık ordusu.Tek istenilenin iyi yönetilmesi ve işini bilen kişilerin işinin başına gelmesi.2012 yılına göre kısa vade borçları yaklaşık yüzde 430 artmış uzun vade borçları yüzde 1200 artmış yönetim giderleri yüzde 500 artmış ve buna sağlık büyüme diyen bir zihniyet ile karşı karşıyayız.Bu nedenlerden dolayı aldıkları maaşlar haram olsun.
    Zamanında sevgi vakfı çok güçlü diye açıklama yapmışlardı.Zamanla bunun gerçek olmadığı ortaya çıkıyor.Kuran kursu kuran bir vakıfmış sonradan ankaralı arkadaşlardan sorup öğrendim.Söylediklerini yapan ve güven veren bir yapı malesef yok.Siyasetçi yöneticilerinden dolayı sanırım laf üreten sonuç üretemeyen bir yönetime sahipler gibi görünüyor. Vakıfın geliri yok ama güçlü demişlerdi.Mesela medicalpark bunların yıllardır yapanadığı hastanenin çok daha büyüğünü satın aldı bunlar halen hastaneyi açamadılaar.Maddi gücü çok zayıf patronlarda parada olmayınca mecbur borç batağında sürünüyor böyle oluncada kar üretemiyor.Bir arkadaşım üniversitesine kızını yollayacaktı eski rektörünün açıklamalarından dolayı yollamaktan vaz geçmişti.googlede aratırsanı haberi bulursunuz sanırım.Hiç bir şey tesadüf değil yani.Böyle oluncada satıp çıkmıştım.Elinde olanlara bol kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Zamanında sevgi vakfı çok güçlü diye açıklama yapmışlardı.Zamanla bunun gerçek olmadığı ortaya çıkıyor.Kuran kursu kuran bir vakıfmış sonradan ankaralı arkadaşlardan sorup öğrendim.Söylediklerini yapan ve güven veren bir yapı malesef yok.Siyasetçi yöneticilerinden dolayı sanırım laf üreten sonuç üretemeyen bir yönetime sahipler gibi görünüyor. Vakıfın geliri yok ama güçlü demişlerdi.Mesela medicalpark bunların yıllardır yapanadığı hastanenin çok daha büyüğünü satın aldı bunlar halen hastaneyi açamadılaar.Maddi gücü çok zayıf patronlarda parada olmayınca mecbur borç batağında sürünüyor böyle oluncada kar üretemiyor.Bir arkadaşım üniversitesine kızını yollayacaktı eski rektörünün açıklamalarından dolayı yollamaktan vaz geçmişti.googlede aratırsanı haberi bulursunuz sanırım.Hiç bir şey tesadüf değil yani.Böyle oluncada satıp çıkmıştım.Elinde olanlara bol kazançlar.
    Sitesinde an itibariyle duyurular:
    Tüm Duyurular

http://www.sevgi.org.tr/tum-duyurular/
    3 yıldır yeni bir haber yok...
    Duyurular
    !!! Burs Kazananların Dikkatine !!!
    2017 – 2018 Burs Başvuru Değerlendirme Sonuçları
    !!! Burs Kazananların Dikkatine !!!
    3 Kasım 2017
    2017 – 2018 Burs Başvuru Değerlendirme Sonuçları
    3 Kasım 2017
    Son Duyurular