Sayfa 909/1000 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Tıp dünyası demiyelim de ilaç ve tıp dünyasını kontrol eden sermaye grubu diyelim de haksızlık etmiş olmayayım.Bir doktor bilinçli olarak hastasına zarar vermez,buna kesinlikle inanmam.Ama kolay kandırılır o başka))))))))

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Sayin Ege'li o is yas. Bilim dünyasinda da rekabet var, hirs var (para, söhret, güc), piskopati var, var oglu var. O yüzden cok fazla beklentiye kapilmayin derim. Cok iyi bilim insanlari da var tabii, ama onlarda insan ve insanoglunda olan tüm vasiflara sahipler. Özellikle sagliktaki makalelere, kitlesel hastaliklar icin cok daha özellikle, dikkatli bakmak lazim.

Örnegin kolesterin hakkinda Dünya'da 25.000 den fazla makale yazilmis. Bir ingiliz üniverstitesi bu makalelerin gercekten ne kadar bilimsel oldugunu arastirmis. Sonucunda sadece 200-250 tanesi gercekten yazili bilimsel kurallara uygun cikmis. Ama kolesterin ilaci insanlara cekirdek gibi veriliyor.
    Benim doktorum bana yillarca her sene, rutin kan taramasindan sonra, kolesterinim yüksek diye (degil bence 260-285 toplaminda. LDL biraz yüksek dogru) statin yazmak istedi. Ben red ettim daima. Sonunda sadece soruyordu, kolestorin ilaci istemiyorsunuz degil mi diye. Onun bana bunu sormasi ve not almasi lazim. Cünkü yazili kurallariyla bu degerlere ilacin verilmesi gerektigini söyleyen bir kurum var. Risk almamak icin bunu yapmak zorunda onlar da.

Kisaca her seye temkinli bakmak lazim. Belki benim biraz paranoyakligimdan geliyordur böyle düsünmem.
    Vicdanı olmayanın etik değeride olmuyor. İnsanın kendini bir şeye inandırması çok kolay. Para oyunu bozuyor. Bir çok kişi yoldan çıkıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sağlık ve ilaç dünyası insanlığa en az savaşlar kadar zarar vermiştir, bence hala da veriyorlar.Kurtardığı kadar tıbbın öldürdüğü vardır))))) Kanser yaptığı bilinen şeylere göz yumulması,kolesterol tansiyon ilaçlarında yapılan bilgi saklamaları,hormon replasman tedavisinde meme kanseri yaptığı bilinmesine rağmen yıllarca bunun açıklanmaması,aıds in kan ve kan ürünleri ile geçtiği bilinmesine rağmen yıllarca amerikada kan ürünlerinde aids testi yapılmasını bilerek engellemek bunlar benim şimdi hatırladıklarım neler neler vardır)))))))Ha bu corona virusun de laboratuvar virüsü olduğuna inanıyorum.Bunu salan değil ama geliştiren de bir bilim insanı doktordur maalesef.
    En büyük şaşkınlığım johnson and johnsonun talk pudrası insan nasıl olur diyor

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    En büyük şaşkınlığım johnson and johnsonun talk pudrası insan nasıl olur diyor

O konuyu bilmiyorum sn egeli

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Saatlik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Günlük.

Tıp dünyası demiyelim de ilaç ve tıp dünyasını kontrol eden sermaye grubu diyelim de haksızlık etmiş olmayayım.Bir doktor bilinçli olarak hastasına zarar vermez,buna kesinlikle inanmam.Ama kolay kandırılır o başka))))))))
    Yok sayin hkm siz belki doktor olarak böyle düsünüyorsunuz. GER'de mesela yapilan suni kalca, diz kapagi gibi ameliyatlarin %80'inin gereksiz oldugu yazilip, ciziliyor, ama takan yok. Getirisi cok hastaneler icin. Bir ortopedi profösörü iyi bir ortopedist hastalarin %95'inin sorununu, Röntgen/MR'siz, muayene ederek anlayabilir diyor. Ama en azindan röntgen cekmeyenini görmedim. Doktor belki kolay kandiriliyor, ama onlar da hastayi kolay kandiriyor.

Aslinda her iki taraf icin sorun hastalik olayi.
    Ama care yok bir sekilde bazen "tohtorun" eline düsüyoruz/düsecegiz.

O konuyu bilmiyorum sn egeli
    https://www.mynet.com/johnson-and-jo...r-110106518955

Şirkete tüketiciler tarafından talk pudrasına kanserojen olduğu bilinen asbestos maddesinin karıştığı iddiasıyla açtığı 16 bin civarında dava var.

O egeli ben değilim

Sayfa 909/1000 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •