Sayfa 910/1000 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Yok sayin hkm siz belki doktor olarak böyle düsünüyorsunuz. GER'de mesela yapilan suni kalca, diz kapagi gibi ameliyatlarin %80'inin gereksiz oldugu yazilip, ciziliyor, ama takan yok. Getirisi cok hastaneler icin. Bir ortopedi profösörü iyi bir ortopedist hastalarin %95'inin sorununu, Röntgen/MR'siz, muayene ederek anlayabilir diyor. Ama en azindan röntgen cekmeyenini görmedim. Doktor belki kolay kandiriliyor, ama onlar da hastayi kolay kandiriyor.

Aslinda her iki taraf icin sorun hastalik olayi.
    Ama care yok bir sekilde bazen "tohtorun" eline düsüyoruz/düsecegiz.
    Valla ne yapacaksınız sn samreit ben de artık emekliyim.Elbet her meslekte vijdansızlar ahlaksızlar var.İşim düşerse ben de elbet doktorun hem vijdanlı hem de ahlaklısını arayacağım.Gereksiz ameliyat yapılması çok ama çok yanlış ama dediğiniz gibi maalesef tatsız şeylerin olduğunu ben de zaman zaman görüyorum.Gereksiz tetkik önemli değil neticede olay ekonomiye dayanır ama gereksiz ameliyat çok üzücü.Ne diyeyim her konuda her yerde karşımıza iyi insanlar çıksın diye dua etmek lazım sn samreit.Aslında doğruyu söylemek gerekirse özel hastanelerde bu nedenlerle çalışamadım kendimi emekli ettim sn samreit işin doğrusu aslında haklı olduğunuz konu çok doğruya doğru.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    https://www.mynet.com/johnson-and-jo...r-110106518955

Şirkete tüketiciler tarafından talk pudrasına kanserojen olduğu bilinen asbestos maddesinin karıştığı iddiasıyla açtığı 16 bin civarında dava var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Asbest de mezotelyoma yapar ,çok tatsız bir akciğer kanseri ,ben bunu bilmiyordum.Bilgi için teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tıp dünyası demiyelim de ilaç ve tıp dünyasını kontrol eden sermaye grubu diyelim de haksızlık etmiş olmayayım.Bir doktor bilinçli olarak hastasına zarar vermez,buna kesinlikle inanmam.Ama kolay kandırılır o başka))))))))
    örneği kendi hayatımdan vereyim, ben de doğuştan cerebral palsy dolayısı ile sol bacakta sakatlık var. Yürümemi aksatan.Şimdilerde onun yan etkilerinden biri başparmakta haluks valgus problemi ile uğraşıyorum.Tr de üç doktor dolaştım, her biri ayrı teşhis koydu.Haata biri ameliyat sonrasında alçıya gerek olmaz vs diyerek beni ameliyat etti. Parmak 1 ay sonra kemik eğriliğinde aynı yere geri döndü. sonra artık abd de colombia üniversitesinde bir tıpçıdan ortopedistlere sordurdum.Abdli doktorun söylediği cerebral palsy li ayağa beyin hükmedemediğinden haluk valgus ancak atrodez , eklem dondurma yoluyla çözülebilir. Sonra bunu medicana da çalışan benim bir arkadaşımın bulduğu ortopediste de teyit ettirdim. ee işte beni ameliyata alan doktor bütün bunları bilmiyor muydu, eşşek gibi bildiğinden eminim, sadece beni söğüşledi o zamanki 2014 parasıyla 5000 tlyi cukkalamak için beni aldattı. İşe para girince babama bile güvenmem bu düzende.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    https://www.mynet.com/johnson-and-jo...r-110106518955

Şirkete tüketiciler tarafından talk pudrasına kanserojen olduğu bilinen asbestos maddesinin karıştığı iddiasıyla açtığı 16 bin civarında dava var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu da ABD'nin absürd bir olayi. Kadin 40 yil boyunca genital bölgesinde, cocuk pudrasi iyi gelir düsüncesiyle bu pudrayi kullaniyor ve yumurtalik kanseri oluyor. Pudrada kullanilan talk uzun vadede yumurtalik kanserine yol acabiliyormus. Böyle bakarsak uzun vadede su bile kullansaniz bir sorun cikar.

Neyse arkadaşlar daha önce de bu konularda yazışmalarımız olmuştu.Şu anda salgın dönemindeyiz ,sağlık sektörünün çok ama çok derdi var.Bizlerin cephesinden olanları yazsam ,çoğunuz bizlere de hak verirsiniz.Şimdi bunların konuşulma zamanı değil.Arkadaşlardan baya şehit verdik.Gözüken o ki bu gidişle daha çok şehidimiz de olacak.Sağlık konusunu burda bırakalım bence,bu salgın bitince eksikleri aksaklıkları falan konuşuruz..Biz ben dahil evden çıkmaya korkuyoruz bu insanlar covidli hastalarla dolu yerlerde yeri geliyor günlerce hizmet veriyor,evlatlarını göremiyor.Çoğu sorunların nedeni değil kurbanı.Boşverin kapatalım konuyu.

Arkadaşlar rumenigenin topiğinde cenkten hala dönemediler demek ki sıkı mücadele dönüyor))))))

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu akşam 23:30 da Musk'ın SpaceX roketiyle uzay istasyonuna iki astronot gönderilecek. Youtube'da NASA kanalından izlenebilir. 2011'den beri ABD ilk defa uzaya Amerikadan insan gönderecek.
    Hey yavrum hey Onlar ancak uzaya giderler. Gelsinde otoban yollar köprüler yapsınlar. yanan ormanların yerine oteller villalar diksinlerde görelim onları. Neymiş efendim uzaya gidiyorlarmış.

Bizim damat daha geçenlerde söyledi biz dedi uzaya 4 gidiş 4 geliş otaban yapacağız . Yani vakitleri yok yoksa uzaya otoban yollar yapacaklar.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar rumenigenin topiğinde cenkten hala dönemediler demek ki sıkı mücadele dönüyor))))))
    Topiğin ismi ne.?

Sayfa 910/1000 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •