Sayfa 133/218 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Abi ozel mesaj gonderenler olmus, maalesef acilmiyor, okuyamiyorum.

Ayrica altin furus topiginin 35.sayfasini da acamiyorum. 34.sayfa aciliyor ama 35.sayfa acilmiyor.

Kusura bakmayin...

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi ozel mesaj gonderenler olmus, maalesef acilmiyor, okuyamiyorum.

Ayrica altin furus topiginin 35.sayfasini da acamiyorum. 34.sayfa aciliyor ama 35.sayfa acilmiyor.

Kusura bakmayin...
    nöri bey kuzu hocaya yazdığın haberi buraya da yazabilir misin?

3. Bu başlık görevini başarıyla yaparak mutlu sona erişmiş olmalı ! Haber kaynaklarının kıt olduğu , kutuplaşmanın yoğun - inatlaşmanın zirve yaptığı ülkelerde ; belli sosyolog veya toplum bilimciler görevlendirilerek , insanların algılarıyla oynanır. Bu tip platformlarda çok sık gördüğümüz görevli zatlar görev bitiminde birden kaybolurlar ( küserek veya kavga ederek süsü verilir ) ya da isim değiştirirler.

Tıpkı burada olduğu gibi. ( bir zamanlar dolar topiğinde de insanların adeta ilahlaştırdığı sözde kapalıçarşı esnafı olan hamido ağa vardı.)

4. Her turlu komploya saygimiz vardir. Sosyal bilimci deelim, muyendisim be ya...Ama hec muyendislik yapmadim. Dogrusunu istersen hayatim boyunca hec calismadim.Ayvagubekli kimseden talimat almaz.

5. AdsızBiri @55gehc
    ·
    8d

Ağrı,Şırnak,Hakkari ve Van'da 8 şehit var
    Akşam haberlerde görürüz doğru dürüst evi bile olmayan gariban çocuklarıdır.Şehitlik fakir için mi
    Bu twitin dogrulugunu arastirmak lazim.

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi ozel mesaj gonderenler olmus, maalesef acilmiyor, okuyamiyorum.

Kusura bakmayin...
    nuri abi, bende de olurdu bu, hatta ara ara yeniden yapar.
    mevzu, geçmiş dosyası ile ilgili.
    internet geçmişini sil, veya sadece bu sitenin cachesini silerek yeniden deneyebilirsin.
    uğraşamam ben bunlarla dersen başka bir tarayıcıdan dene, orada açar.

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu twitin dogrulugunu arastirmak lazim.
    Ayvacığım seni severiz,güleriz eğleniriz.
    Ancak şöyle ipsiz sapsız neydü belirsiz twitleri koyma şuraya, hele hele evlatlarımızın şehit haberi gibi hassas bir konuda bunu yapma lütfen..

8.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Bu başlık görevini başarıyla yaparak mutlu sona erişmiş olmalı ! Haber kaynaklarının kıt olduğu , kutuplaşmanın yoğun - inatlaşmanın zirve yaptığı ülkelerde ; belli sosyolog veya toplum bilimciler görevlendirilerek , insanların algılarıyla oynanır. Bu tip platformlarda çok sık gördüğümüz görevli zatlar görev bitiminde birden kaybolurlar ( küserek veya kavga ederek süsü verilir ) ya da isim değiştirirler.

Tıpkı burada olduğu gibi. ( bir zamanlar dolar topiğinde de insanların adeta ilahlaştırdığı sözde kapalıçarşı esnafı olan hamido ağa vardı.)
    Üstat bu Ayvayı Jöleli yakında mutlu sona ulaştıracak, dert etme..
    Ama ekstre gören zinhar yok..
    Söylediği pozisyonları açıyorsa birkaç defa don gömlek ortada kalması lazımdı ama tırlar hep doludur onların..
    Ne yapsın, mevlam onuda öyle yaratmış, bizde öyle kabul ettik..
    Ayvanın lafıyla etkilenip pozisyon açanda zaten ayvayı baştan yemiş hiççç kasmasın, salsın kendini..

Sayfa 133/218 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •